Mistrovské dílo animovaného fantasy nebo nový Zaklínač. Je tu další CC Watch s filmovými a seriálovými tipy

Tomáš ChlebekTomáš Chlebek

ccwatcha
0Zobrazit komentáře

Páteční večer znamená nové vydání newsletteru CC Watch, v němž shrnujeme filmové a televizní novinky posledního týdne, upozorňujeme na zajímavé trailery a doporučujeme, na co se podívat. Před pár dny naši pozornost upoutal rozhovor s Jamesem Gunnem, který režíroval film od Marvelu i DC a nabídnul zajímavé srovnání zkušenosti zevnitř. Stále v nás rezonuje také trailer na druhou řadu Zaklínače slibující návrat známých postav, ale také velké změny.

V podobném duchu se prozatím nesou i zprávy o nové řadě Dextera. Zatímco předminulý týden jsme zjistili, že se v ní vrátí starý sok oblíbeného antihrdiny Trinity, teď se k němu připojila další významná postava. Vedle detailů o Lokim nebo souhrnu nominací na Emmy pak upozorňujeme na nový film od Pixaru a pokračování The Grand Tour.

A nakonec nesmíme zapomenout na tipy, kde je jeden z nejlepších fantasy animovaných snímků vůbec, zběsilý útěk nočním New Yorkem s Robertem Pattinsonem a bizarní thriller o vraždící pneumatice.

Aby vám naše shrnutí a doporučení propříště neuniklo, můžete se k odběru newsletteru CC Watch přihlásit zde.

***

Co hýbe světem filmu a televize

V nové řadě Dextera překvapivě uvidíme několik známých tváří: Televize Showtime loni oznámila, že se v nové řadě vrátí nejoblíbenější sériový vrah obrazovek. Jen před dvěma týdny jsme se dověděli, že spolu s ním znovu uvidíme i vraha Trinitiho, a odteď se můžeme těšit dokonce na Dexterovu sestru Debru. V rozhovoru to prozradil představitel Trinityho John Lithgow. Zároveň ovšem dodal, že devátá řada se vedle flashbacků či odkazů na staré známé zaměří hlavně na nové postavy v úplně jiném prostředí, než na jaké jsme u Dextera zvyklí.

Loki dostane druhou řadu: Ve středu na streamovací službu Disney+ dorazil poslední díl dosud nejočekávanějšího seriálu ze světa Avengers. Loki sice zklamal diváky dychtící po neustálé akci, většinu ostatních ale potěšil zajímavými postavami, neotřelým prostředím a zápletkou napříč multiverzem. Na konci pak fanoušci dostali dobrou zprávu ve formě potvrzení druhé řady. Zatímco seriály WandaVision a The Falcon and the Winter Soldier byly plánované spíš jako minisérie, Loki se vráti.

Na co jsme zvědaví

Po dvou letech na obrazovky konečně dorazí druhá řada fantasy hitu Zaklínač a Netflix nedávno ukázal první delší trailer. Kromě titulního hrdiny v něm můžeme vidět i další zaklínače v pevnosti Kaer Morhen. Zde se má mladá princezna Ciri ve zdánlivém bezpečí naučit bránit a objevit, jaká nadpřirozená moc je v jejím nitru. Jak jsme popsali v samostatném článku, pokračování Zaklínače slibuje velké změny.

Další zprávy, tipy na novinky a trailery, na něž jsme velmi zvědaví, výběr zajímavých filmů i seriálů, které stojí za vidění, či osobní tip jednoho z členů redakce CzechCrunche najdete v kompletním šestnáctém vydání newsletteru CC Watch.

Pokračování nového newsletteru CC Watch si můžete přečíst zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym