Noví Přátelé jsou za dveřmi, pokud je nesežere Venom. Je tu další CC Watch s filmovými a seriálovými tipy

Tomáš ChlebekTomáš Chlebek

ccwatch7
0Zobrazit komentáře

Je tady nové vydání newsletteru CC Watch o tom, na co se dívat. Znamená to shrnutí zajímavých novinek ve světě filmu a televize za poslední týden, upozornění na vzrušující trailery a tipy na audiovizuální program na večer i kdykoliv jindy. Hlavní novinkou je tentokrát blížící se nový díl kultovních Přátel, kterému ke zvednutí vlny očekávání stačí pár záběrů. Něco podobného se děje také u Applu, jenž zveřejnil první pohled na Leonarda DiCapria ve Scorseseho obřím westernu Killers of the Flower Moon.

Z Cupertina k nám ale dorazil i trailer na minisérii podle nejoblíbenějšího vlastního románu Stephena Kinga Lisey’s Story, kde se oscarová Julianne Moore vydá do děsivého paralelního světa. Kdyby pak někomu pořád chybělo strašení, je tu pokračování Venoma a pro milovníky elegantních zlodějů pokračování seriálu Lupin.

Vedle dalších novinek a trailerů samozřejmě nechybí ani doporučení ke sledování, od kvalitního českého psychothrilleru přes dokument o hledání dokonalého kilogramu až po psychedelický horor s Nicolasem Cagem. Aby vám naše shrnutí a doporučení pro příště neuniklo, můžete se k odběru newsletteru CC Watch přihlásit zde.

***

Co hýbe světem filmu a televize

Zlaté glóby příští rok nejspíš nebudou: Televize NBC, které patří výsadní práva na vysílání předávání cen, se totiž rozhodla, že další ročník do televize nepustí. Chce tak dát prostor k nápravě asociaci HFPA, která Zlaté glóby pořádá. V posledních měsících se kolem ní spustila lavina kontroverze kvůli korupci v organizaci, hlasujícím, jež zneužívají své postavení, a naprosté absenci afroamerických členů. Na celou záležitost jsme se podívali v samostatném článku.

Noví Přátelé dorazí už za dva týdny: Jedna z hlavních televizních událostí roku se neodehraje v obřích fantazijních světech, ale v jednom obýváku nebo kavárně. A to už 27. května, kdy na obrazovky dorazí nový speciál kultovních Přátel a HBO na něj láká prvními záběry. Ačkoliv v nich vidíme vlastně jen pár lidí zezadu, fanouškům sitcomu se z nich jistě rozbuší srdce. V nové epizodě se kromě šestice legendárních hrdinů objeví například i David Beckham, Justin Bieber, Lady Gaga, Kit Harrington, Tom Selleck, Reese Witherspoon a další.

Na co jsme zvědaví

První Venom s Tomem Hardym byl vysoce očekávaný a v kinech na sebe několikrát vydělal, s kvalitou podívané to ale už tak slavné nebylo. Režii pokračování si tak na starost vzal častý spolupracovník Petra Jacksona Andy Serkis a v traileru láká snad až na černou komedii. Díky zkušenostem s Glumem z Pána prstenů nebo novou trilogii Planety opic by měl Serkis zajistit i skvěle zpracovanou vizuální stránku plnou počítačem renderovaných monster. Jako záporák Carnage se v novince objeví Woody Harrelson.

Další zprávy, tipy na novinky a trailery, na něž jsme velmi zvědaví, výběr zajímavých filmů i seriálů, které stojí za vidění, či osobní tip jednoho z členů redakce CzechCrunche najdete v kompletním sedmém vydání newsletteru CC Watch.

Pokračování nového newsletteru CC Watch si můžete přečíst zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym