Jak se Chris Pratt utká s mimozemšťany a co si pustit po Armádě mrtvých. Je tu další CC Watch s filmovými a seriálovými tipy

Tomáš ChlebekTomáš Chlebek

ccwatch9
0Zobrazit komentáře

Je tady další vydání newsletteru CC Watch, tudíž shrnutí zajímavých novinek ze světa filmu a televize za poslední týden, upozornění na vzrušující trailery a tipy na audiovizuální program na večer i kdykoliv jindy. Dění v zábavním průmyslu v uplynulých dnech pohltil hlavně nákup studia MGM Amazonem a trailer na marvelovku Eternals, rezonovaly ovšem také zprávy o dalším chystaném spin-offu Hry o trůny nebo plánech Netflixu pustit se do herního světa.

Poté je tady hned trojice thrillerů s cestováním v čase – od sci-fi blockbusteru s Chrisem Prattem po zneklidňující novinku M. Night Shaymalana. Slovo zneklidňující se ostatně stalo tématem devátého vydání CC Watch, jelikož se ve speciálním programu na víkend zaměřujeme na zombie žánr. Vše nakonec uzavírá tip od spoluzakladatele české online divadelní služby Dramox.

Aby vám naše shrnutí a doporučení propříště neuniklo, můžete se k odběru newsletteru CC Watch přihlásit zde.

***

Co hýbe světem filmu a televize

Amazon za 8,5 miliardy dolarů koupil MGM: Společnost Jeffa Bezose oznámila svůj druhý největší nákup v historii. Jak jsme zmínili i v samostatném článku, Amazon koupil MGM, kam patří filmová série s Jamesem Bondem i Rocky nebo seriály Vikingové a Příběh služebnice. Bezos v akvizici kromě získání mnoha populárních děl ale vidí také příležitost díky nově nabytému duševnímu vlastnictví vytvářet kvanta dalšího obsahu pro streamovací službu Amazon Video.

Hry o trůny není nikdy dost: Mnozí na špinavé fantasy HBO kvůli neuspokojivému závěru nemají jen dobré vzpomínky, obecně jde ale pořád o nejúspěšnější seriál prémiové televize. Jeden spin-off, House of the Dragon, tak má přijít příští rok a další už nabývá jasnějších obrysů. 10 000 Ships, jak by se novinka měla jmenovat, se má odehrávat asi tisíc let před událostmi Hry o trůny. Zaměřil by se přitom na princeznu Nymerii a rodinu Rhyonarů prchající po moři před Valyrijskou armádou. Seriál teď nabral první scenáristku Amandu Segelovou, která pracovala například na Lovcích zločinců nebo Beze stopy.

Na co jsme zvědaví

Premisa nového sci-fi blockbusteru s Chrisem Prattem není jednoduchá, točí se totiž kolem cestování v čase. Do současnosti přijde z roku 2051 armádní jednotka, aby rekrutovala lidi pro válku s mimozemšťany v budoucnosti. Když mají stroj času, proč válce prostě nepředejdou? Proč s nimi jde Chris Pratt jako středoškolský učitel a ne profesionální vojáci?

To se dozvíme v červenci, kdy The Tomorrow dorazí na Amazon Video. Už teď je ale zřejmé, že se můžeme těšit na impozantní akci a nezvyklou zápletku. Zvlášť když producenti filmu mají za sebou projekty jako Villeneuveho Zmizení, Temného rytíře nebo Annihilation.

Další zprávy, tipy na novinky a trailery, na něž jsme velmi zvědaví, výběr zajímavých filmů i seriálů, které stojí za vidění, či osobní tip jednoho z členů redakce CzechCrunche najdete v kompletním devátém vydání newsletteru CC Watch.

Pokračování nového newsletteru CC Watch si můžete přečíst zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym