Fotky z prequelu Hry o trůny a nové Stranger Things. Je tu další CC Watch s filmovými a seriálovými tipy

Tomáš ChlebekTomáš Chlebek

ccwatch6
0Zobrazit komentáře

Je tady nové vydání newsletteru CC Watch o tom, na co se dívat. Znamená to shrnutí zajímavých novinek ve světě filmu a televize za poslední týden, upozornění na vzrušující trailery a tipy na audiovizuální program na večer i kdykoliv jindy. Za posledních sedm dní se objevily například první fotky postav ze seriálového prequelu Hry o trůny a teaser na tajemný nový seriál od tvůrců sci-fi hitu Netflixu Dark.

Pokračujeme také novinkami o Stranger Things nebo novou adaptací literární klasiky Na západní frontě klid, která se právě natáčí v Česku. Mezi tipy ke zhlédnutí jsme pak vybrali například ponuré sportovní drama, fascinující dokument o vodě nebo geniální německou komedii s přesahem. Aby vám naše shrnutí a doporučení neunikla, můžete se k odběru newsletteru CC Watch přihlásit zde.

***

Co hýbe světem filmu a televize

HBO zveřejnilo první fotky postav z prequelu Hry o trůny: Jmenuje se House of the Dragon, odehrává se 300 let před seriálem Hra o trůny a centrem zájmu bude rod Targaryenů, odkud pochází i matka draků Daenerys. Prequel epického fantasy je dost možná nejočekávanějším projektem HBO. Televize nedávno oficiálně začala s produkcí a teď ukazuje pár fotografií postav. Objevují se na nich například Emma D’Arcy jako možná budoucí vládnoucí královna Westerosu nebo Steve Toussiant jako lord mistrů námořníků Westerosu. Fotografie jsou dostupné například na webu Deadline.

Disney ukázalo první záběry z marvelovky Eternals: Marvel se už od poloviny letošního roku plánuje ve velkém vrátit do kin, v novém videu tedy shrnul vše, na co se fanoušci superhrdinů mohou v příštích měsících a letech těšit. Nejzajímavější jsou jistě první záběry z Eternals, kde se objeví i Angelina Jolie a o režii se postarala nedávná vítězka Oscara za Zemi nomádů Chloé Zhao. V samostatném článku jsme ale zmínili i několik detailů o dalších filmech jako pokračování Spider-Mana, Thora nebo Dr. Strange.

Na co jsme zvědaví

Od vydání třetí řady hitu Netflixu Stranger Things už uběhly skoro dva roky, je tedy nejvyšší čas se zase vrátit do městečka Hawkins za novým sci-fi dobrodružstvím. Akorát že vůbec. Čtvrtá řada retro hororu se má vydat úplně novým směrem a daleko od známého prostředí až do mrazivého Ruska. Nový teaser pak láká i na výlet do minulosti, kde možná budeme hledat původ schopností Jedenáctky. Každopádně má podle herců jít o dosud nejstrašidelnější sezónu.

Další zprávy, tipy na novinky a trailery, na něž jsme velmi zvědaví, výběr zajímavých filmů i seriálů, které stojí za vidění, či osobní tip jednoho z členů redakce CzechCrunche najdete v kompletním šestém vydání newsletteru CC Watch.

Pokračování nového newsletteru CC Watch si můžete přečíst zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym