Rychle a zběsile, zombie komedie Netflixu nebo velké fantasy HBO. Je tu další CC Watch s filmovými a seriálovými tipy

Tomáš ChlebekTomáš Chlebek

ccwatch3
0Zobrazit komentáře

Uběhl další týden, což znamená, že je čas na nové vydání newsletteru CC Watch, kde shrnujeme dění ve filmovém a televizním světě a navrhujeme, na co se podívat. Tentokrát se objevily novinky kolem pátého Indiany Jonese nebo španělských novinek Netflixu. V trailerech se podíváme na Rychle a zběsile i dánskou černou komedii a nakonec nabídneme tipy na vzrušující večerní program.

Jednou měsíčně se také ve speciálu zaměříme na zvláštní téma jako konkrétní žánr nebo tvůrce, ale klidně i kamerové techniky. CC Watch totiž má kromě zábavy nabídnout i zajímavý vhled do toho, jak funguje. Tentokrát ale nabízíme eklektický výběr z řad fantasy, nepředvídatelných hororů a ekologických dokumentů. Pokud vás naše tipy zaujmou, k odběru příštích vydání CC Watch se můžete přihlásit zde.

***

Co hýbe světem filmu a televize

Kolega Elona Muska si z Jurského parku vzal inspiraci, ne hrůzu: Aneb začínáme trochu méně seriózním tónem. Max Hodak, spoluzakladatel Neuralinku, na Twitteru nedávno napsal, že „kdybychom chtěli, nejspíš bychom mohli postavit Jurský Park“ – ten s dinosaury, ze stejnojmenného filmu Stevena Spielberga. Podle Hodaka dnešní technologie představují zajímavou příležitost ke znovuoživení vyhynulých druhů a také k vytvoření zcela nových. Živé dinosaury ale přeci jenom v dohledné době neuvidíme – žádný jantar, který by obsahoval jejich zachovalé DNA, se nikdy nenašel.

Wonder Woman 1984 a Friends na HBO GO: Jedna z největších streamovacích služeb se tento týden docela rozjela. Naráz svým divákům servíruje jak nový superhrdinský blockbuster, tak kultovní sitcom, který jeho početní fanoušci rádi uvidí mnohokrát. Ačkoliv si Wonder Woman 1984 nevysloužila úplně nejlepší přijetí, dokáže na 2,5 hodiny zabavit v pokračující karanténě. Jinde než na HBO GO nyní v Česku dostupná není a v blízké době nebude.

Na co jsme zvědaví

Sága Rychle a zběsile se konečně dočkala svého „rodinní příslušníci jsou největšími soky“ momentu. Dom se svou skupinou v devátém filmu masivní frašízy stojí proti vlastnímu bratrovi. Teoreticky jde o zajímavý moment vzhledem k důležité roli rodiny ve světě Rychle a zběsile, prakticky ale všechny diváky zajímají hlavně šílené akční scény.

Těch F9 podle všeho nabídne bohatou nálož, od soubojů Vina Diesela a Johna Ceny až po fyzikům se vysmívající hrátky s obřími magnety. Režisér filmu Justin Lin do budoucna nevyřadil ani možnost crossoveru s Jurským světem.

Další zprávy, tipy na novinky a trailery, na něž jsme velmi zvědaví, výběr zajímavých filmů i seriálů, které stojí za vidění, či osobní tip jednoho z členů redakce CzechCrunche najdete v kompletním vydání druhého newsletteru CC Watch.

Pokračování nového newsletteru CC Watch si můžete přečíst zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym