Prequel Hry o trůny, nový Dexter a alternativní Oscaři. Je tu další CC Watch s filmovými a seriálovými tipy

Tomáš ChlebekTomáš Chlebek

ccwatch51
0Zobrazit komentáře

Pátek večer znamená nové vydání newsletteru CC Watch, v němž shrnujeme filmové i televizní novinky z uplynulého týdne, upozorňujeme na zajímavé trailery a nabízíme tipy, na co se podívat. Začínáme přitom novinkami o prequelu fantasy Hry o trůny a nové řadě seriálu o milém sériovém vrahovi Dexter. Zatímco prvního se dočkáme nejdříve příští rok, Dexter se na nás v teaseru směje už teď a přijde na podzim.

Celkově ale filmovému dění posledních dnů dominovalo vyhlášení Oscarů, které proběhlo mnohem komorněji než obvykle. My jsme se vedle klasického shrnutí vítězů rozhodli ve speciálu CC Watch vydat i jinudy. Z neproměněných nominací vybíráme snímky, které by podle nás rozhodně neměly zapadnout. A nakonec zveme na online festival populárně-vědeckých dokumentů, jenž před pár dny začal.

***

Co hýbe světem filmu a televize

Seriálový prequel Johna Wicka bude o mladém šéfovi Continentalu: John Wick s Keanu Reevesem je jednou z největších akčních franšíz posledních let, což potvrzují dvě chystaná pokračování a k tomu televizní spin-off. Nyní se dozvídáme, že seriál s prozatímním názvem The Continental bude pojednávat o historii hotelu pro nájemné vrahy.

Centrální postavou přitom nejspíš bude mladý Winston, později šéf podniku, sám John Wick se naopak neobjeví. Seriál by měl být zasazený do New Yorku 70. let, kdy město zachvátila stávka popelářů a ovládala ho mafie. Do televize by se The Continental mohl vydat ve druhé polovině příštího roku.

Dexter se na nás už směje: Televize Showtime loni v říjnu ohlásila návrat sympatického sériového vraha v nové desetidílné sérii. Jak vypadá Dexterův život na útěku před zákonem? Dokázal se ovládnout a úplně přestat zabíjet? A proč se na nás v novém teaseru tak nepříjemně usmívá? Vše bychom se měli dozvědět už na podzim.

Na co jsme zvědaví

The Tomorrow War je akční sci-fi thriller, v němž se Chris Pratt jako středoškolský učitel a rekrutovaný voják musí postavit invazi z vesmíru. Zatím nic moc nového. Válka, v níž lidstvo prohrává, ovšem probíhá v roce 2051 a skupina náborářů se tak vydá třicet let do minulosti, aby získala nové vojáky motivované zachránit planetu pro svoje potomky.

Blockbuster stojící někde mezi Na hraně zítřka a Terminátorem svým hlavním hercem i režisérem Adamem McKayem naznačuje, že by se v něm měla najít i humorná rovina. Jestli to tak bude, zjistíme 2. července, kdy film za 200 milionů dolarů dorazí na Amazon Prime Video.

Další zprávy, tipy na novinky a trailery, na něž jsme velmi zvědaví, výběr zajímavých filmů i seriálů, které stojí za vidění, či osobní tip jednoho z členů redakce CzechCrunche najdete v kompletním vydání druhého newsletteru CC Watch.

Pokračování nového newsletteru CC Watch si můžete přečíst zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym