Máte rádi filmy a seriály? CzechCrunch spouští nový newsletter CC Watch s tipy ze světa zábavy

Tomáš ChlebekTomáš Chlebek

ccwatch-1
0Zobrazit komentáře

Vzrušení z akce, silné příběhy i podněty k zamyšlení. Audiovizuální zábava je dnes pravidelnou součástí CzechCrunche, a proto spouštíme pravidelný newsletter CC Watch. Každý týden v něm shrneme to nejzásadnější dění ve filmu a televizi, doplníme novými trailery a sérií tipů, na co se o víkendu (nebo kdykoliv jindy) podívat.

Jednou měsíčně se pak ve speciálu zaměříme na zvláštní téma jako konkrétní žánr nebo tvůrce, ale klidně i kamerové techniky. CC Watch totiž má kromě zábavy nabídnout i zajímavý vhled do toho, jak funguje. Přihlásit se k jeho odběru můžete zde.

***

Co hýbe světem filmu a televize

Black Adam s Rockem má datum premiéry: Dwayne Johnson odhalil datum premiéry filmu Black Adam, v němž se stejnojmenný superhrdina z DC Comics poprvé objeví na plátně. Podle krátké animované upoutávky i slov samotného herce se má 27. července příštího roku výrazně změnit hierarchie moci v DC univerzu se Supermanem, Wonder Woman nebo Shazamem. Black Adam je velice mocný hrdina z antického Egypta, který se po pěti tisících let uvěznění za žádnou cenu nehodlá nikomu podřídit.

Pokračování Na Nože bude na Netflixu: Na režiséra a scenáristu Riana Johnsona se sice snesla kritika kvůli filmu Star Wars: Poslední z Jediů, když se ale zrovna nepouští do legendárních franšíz, diváci jsou nadšení. Netflix se proto rozhodl koupit dvě pokračování jeho krimi komedie s Danielem Craigem a Chrisem Evansem Na nože a podle informací magazínu Variety mu na ně má dát přes 400 milionů dolarů, tedy téměř 9 miliard korun. Streamovací gigant tak po Šedém muži připravuje další sérii blockbusterů konkurujících Hollywoodu.

Další zprávy, tipy na novinky a trailery, na něž jsme velmi zvědaví, zvláštní výběr filmů i seriálů za rok 2020 či pohled na domácí scénu najdete v kompletním vydání prvního newsletteru CC Watch.

Pokračování nového newsletteru CC Watch si můžete přečíst zde.

cc-watch

Foto: CzechCrunch

Spouštíme newsletter CC Watch ze světa filmů a seriálů

Přihlásit k týdennímu odběru novinek ze světa filmové, seriálové a televizní zábavy se můžete zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym