Loki, Black Widow, druhý Space Jam i nový hit Netflixu. Je tu další CC Watch s filmovými a seriálovými tipy

Tomáš ChlebekTomáš Chlebek

bw-sj
0Zobrazit komentáře

Vzrušení z akce, silné příběhy i podněty k zamyšlení. Audiovizuální zábava je dnes nedílnou součástí CzechCrunche, a proto přicházíme s pravidelným newsletterem CC Watch. Každý týden v něm shrnujeme to nejzásadnější dění ve filmu a televizi, které je doplněné novými trailery i sérií tipů, na co se o víkendu (nebo kdykoliv jindy) podívat.

Jednou měsíčně se pak ve speciálu zaměříme na zvláštní téma jako konkrétní žánr nebo tvůrce, ale klidně i kamerové techniky. CC Watch má totiž kromě zábavy nabídnout i zajímavý vhled do toho, jak funguje. Tentokrát jsme se ale jednotným tématem neomezovali a vybírali například mezi thrillery, seriály z nejvyšších kruhů amerického byznysu nebo životopisnými dokumenty zásadních žijících géniů. Přihlásit k odběru se můžete zde.

***

Co hýbe světem filmu a televize

Druhá řada Zaklínače je natočená: Nové díly jednoho z nejúspěšnějších seriálů Netflixu se měly na obrazovkách objevit už letos v létě, natáčení ve střední Evropě ale přerušila pandemie. Poslední klapka konečně padla až nyní a Netflix jako oznámení a malou oslavu zveřejnil video, které nás vezme do zákulisí vzniku obřího fantasy seriálu.

Druhá řada Zaklínače by pak měla vyjít do konce letošního roku. V převážně lineárně vyprávěném příběhu se zaklínač Geralt (spoiler) v domnění, že Yennefer zemřela v bitvě o Sodden, rozhodne mladou princeznu Ciri na ochranu vzít do domu, ve kterém se narodil. Zatímco venku lidé, elfové a démoni bojují o nadvládu nad královstvím, Ciri začne objevovat obrovskou, nebezpečnou moc ve svém nitru.

Netflix má exkluzivitu na Spider-Mana a další filmy od Sony: Sony Pictures uzavřelo smlouvu s Netflixem, který tak na následujících několik let získá exkluzivní právo na distribuci nových filmů studia určitou dobu po premiéře v kinech. Primárně tak na největší streamovací službu poputují pokračování Spider-Mana, Venoma, Jumanji, Mizerů nebo temná komiksovka Morbius. Netflix také dostane přednostní právo vydávat projekty Sony určené přímo pro streamování a starší knihovnu studia.

Na co jsme zvědaví

Bůh neplechy Loki bude v novém seriálu Disneyho muset napravit časový chaos, který způsobil v Avengers: Endgame. To znamená, že se v novince objeví jedna z nejpopulárnějších postav univerza Marvelu, cestování časem a Owen Wilson s knírkem jako šéf organizace zajišťující správný běh událostí. Pokračuje se s absurdním humorem, skoky napříč různými prostředími i historickými obdobími, snahami Lokiho se vysmeknout z úkolu… V Marvelu se zkrátka chystají zajímavé věci.

Další zprávy, tipy na novinky a trailery, na něž jsme velmi zvědaví, výběr zajímavých filmů i seriálů, které stojí za vidění, či osobní tip jednoho z členů redakce CzechCrunche najdete v kompletním vydání druhého newsletteru CC Watch.

Pokračování nového newsletteru CC Watch si můžete přečíst zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym