Abychom se doma nenudili. O2 nabídne svou televizi i s HBO za korunu a neomezená data zdarma

o2-fr
0Zobrazit komentáře

Na základě aktuálních opatření vlády učiněných v důsledku šíření nákazy koronavirem COVID-19 zůstává mnoho osob doslova zavřených doma, a to buď z obav o své zdraví, či v rámci povinné karantény. Vedle toho již navíc mnoho lidí pracuje z domova, kde zůstávají i školáci a studenti, a zavírají se podniky a ruší i kulturní a sportovní akce. A to znamená jediné – nutnost vymyslet domácí program, s čímž by od pondělí mohla pomoci nabídka od O2.

Modrý mobilní operátor v rámci solidarity nabídne až do konce dubna neomezená data, a to pro nové i stávající zákazníky hlasových tarifů s objemem dat nad 200 MB. Tato nabídka bude spuštěna v pondělí 16. března a bude ukončena koncem dubna.

Uživatelé, kteří svá data vyčerpají, si mohou aktivovat balíček NEO, který obsahuje neomezená data. Je však důležité upozornit na to, že rychlost stahování bude omezena na 5 Mb/s a nabídku nemohou využít firmy s cenově zvýhodněnými smlouvami.

K neomezeným datům chce O2 nabídnout také výběr toho nejlepšího, co nabízí v rámci své O2 TV, a to za symbolickou jednu korunu. Za tuto částku totiž bude umožněn přístup k balíčkům O2 TV HBO a Sport. Službu si bude možné aktivovat na webových stránkách společnosti a pořady sledovat na televizi, počítači, mobilu či tabletu. Pro stávající zákazníky budou jejich předplacené balíčky obohacovány o dětské, zpravodajské, dokumentární a další pořady – zkrátka aby se bylo doma na co dívat.

„Věříme, že naše pomoc usnadní nelehkou situaci zákazníkům, kteří nemohou svůj čas trávit v práci nebo ve škole, a umožní jim zůstat v kontaktu s nejbližšími, spolužáky i kolegy. Rozhodli jsme se také zpřístupnit to nejlepší z naší O2 TV, aby se lidé mohli odreagovat u kvalitních filmů a pořadů,“ říká generální ředitel O2 Jindřich Fremuth.

Speciální nabídku pro své české zákazníky v Itálii připravil také Vodafone, který nabízí volání, odesílání SMS do České republiky a na Slovenko zdarma, stejně jako bezplatný přístup k datům. Nabídka platí do odvolání a jen v případě roamingových partnerů Vodafone Italy, Italy Telecom a Italy WIND. Programy zdarma svým klientům přidává také UPC, a to až do 11. dubna.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym