Hot Wheels a Tesla představují Cybertruck na dálkové ovládání. Do prodeje půjde jen v limitované edici

cybertruck-mattel

Foto: Mattel

Tesla Cybertruck přichází jako autíčko na dálkové ovládání

0Zobrazit komentáře

Mezi motoristy je velké množství těch, kteří nedají dopustit na vozy své oblíbené značky, a to ani nemusí být jejich majitelem. Mnoho lidí miluje Ferrari, jiní jsou zbláznění do Volva a v poslední době se objevuje i mnoho těch, kteří nedají dopustit na vozy značky Tesla. Bohužel pro ně je pořízení elektromobilu poměrně nákladnou záležitostí. Naštěstí je tu Hot Wheels, který má alespoň částečné řešení.

Před nedávnem jsme vás informovali o možnosti, jak si celkem rychle a jednoduše pořídit Roadster druhé generace od Tesly. Stačilo jen sednout k počítači a objednat si zmenšený model novinky, která se ještě ani nedostala do prodeje. Pokud vás chystaný sportovní vůz příliš neoslovuje, ale jste doslova nadšeni designově neotřelým Cybertruckem, máme pro vás dobrou zprávu. Díky Hot Wheels můžete objednávat i zmenšený model tohoto inovativního pick-upu.

tesla-cybertruck1

Foto: Tesla

Tesla Cybertruck

Abyste si rezervovali skutečný Cybertruck, je nutné zaplatit 100 dolarů (zhruba 2 300 korun) a svůj vůz obdržíte nejdříve za rok. Ovšem za necelých 20 dolarů (asi 460 korun) můžete mít Cybertruck doma již v listopadu. Hot Wheels, respektive Mattel, pod který ikonická firma vyrábějící klasické angličáky spadá, připravil ve spolupráci s automobilkou Tesla model Cybertrucku, který potěší děti a určitě nadchne i jejich tatínky.

Novinka není pouhým modelem, ale jedná se o autíčko na dálkové ovládání. Model zhotovený v měřítku 1:64 je schopen na jedno nabití jezdit až 20 minut. To je o něco horší než jeho reálná předloha, ale i tak je to dost času na pořádné zážitky. Navíc autíčko může řádit na dráhách pro klasické modely Hot Wheels.

cybertruck-mattel4

Foto: Mattel

Tesla Cybertruck bude od Hot Wheels ve dvou velikostech na dálkové ovládání

Hot Wheels však ví, že milovníci značky Tesla se nespokojí jen tak s něčím, a proto pro ně připravil ještě jednu variantu svého Cybertrucku – a ta bude dělat radost především tatínkům. Jedná se totiž o model o velkosti 1:10, který lze též ovládat na dálkové ovládání a přináší množství propracovaných detailů.

Skvost plný detailů

Větší model je schopen při plném nabití jezdit až 30 minut. Má funkční přední i zadní světlomety a jeho zadní korba se dá sklopit pro naložení nákladu, například čtyřkolky, jak Tesla předvedla během premiéry vozu. Ta bohužel k modelu dodávána prozatím není, ale i to by se mohlo časem změnit.

Celá karoserie modelu je navíc odnímatelná, díky čemuž se plně otevře detailně vyvedený interiér. A třešničkou na závěr je malá samolepka s nic neříkajícím vzorem. Na první pohled vypadá jako dílek, který se k vozu zatoulal omylem. Vše ale začne dávat smysl v momentě, kdy samolepku nalepíte na jedno z okének vozu.

cybertruck-mattel2

Foto: Mattel

Tesla Cybertruck od Hot Wheels jako auto na ovládání v měřítku 1:10

Má totiž připomínat onen proslavený test odolností bočních okének Cybertrucku. „Myslíme si, že pro nadšence do značky Tesla je to perfektní,“ uvedl Ted Wu, designový viceprezident Hot Wheels. A my mu musíme dát za pravdu.

Zajímavý je také fakt, že Hot Wheels zkontaktoval Teslu hned druhý den poté, co automobilka představila svou „nezničitelnou“ novinku, která vychází z pera dvorního designéra značky Franze von Holzhausena.

radim-smicka-boxed

Přečtěte si takéV devíti lidech dělají byznys za 85 milionů korun ročně. Radim Smička by ale Bazoš neprodal ani za miliarduV devíti lidech dělají byznys za 85 milionů korun ročně. Radim Smička by ale Bazoš neprodal ani za miliardu

Větší model bude nabízen za částku 399 dolarů (tedy přibližně 9 200 korun) a jeho série bude extrémně omezena. Obě verze modelu Cybertruck lze již nyní předobjednávat na webu Mattelu a jejich dodávky budou zahájeny v prosinci. Modelů vozů značky Tesla seženete na trhu celé množství, ale Cybertruck bude skutečně jedinečným kouskem do vaší sbírky.

cybertruck-mattel3

Foto: Mattel

Tesla Cybertruck od Hot Wheels jako auto na ovládání v měřítku 1:64

Diskuze (0)

Novinka

Anonym