Česká zpravodajská stanice CNN Prima News ukázala novou posilu. Z Evropy 2 přichází Libor Bouček

Filip HouskaFilip Houska

libor-boucek

Foto: P. Kurečka/Lagardere

Libor Bouček

0Zobrazit komentáře

Před pár dny prolétla tuzemským rádiovým éterem zpráva o tom, že úspěšný český moderátor a bavič Libor Bouček k 10. lednu opustil řady stanice Evropy 2, aby po patnáctiletém angažmá coby hlavní moderátor pořadu Afterparty hledal nové výzvy. Logicky se tedy spekulovalo, kam jeho další kroky povedou a zda vystoupí ze svého oboru, nebo jej naopak bude rozšiřovat pod jinou značkou. Nyní jsou dohady ukončeny.

Bouček totiž přijal nabídku televizní stanice Prima, respektive jejího nově vznikajícího zpravodajského projektu CNN Prima News. V něm se bude podílet na pravidelných přípravách několikahodinového ranního bloku. Zatím ovšem není známo, co konkrétního bude pod hlavičkou skupiny generálního ředitele Marka Singera chystat.

„Přijmout nabídku vytvářet ranní vysílání CNN Prima News a provázet jím je pravděpodobně největší výzvou mé kariéry. Chci zúročit svoji téměř dvacetiletou praxi jak v rádiích, tak i v nejrůznějších televizních pořadech, a být tak divákům nejlepším ranním společníkem na televizním trhu. CNN Prima News bude nejen o důvěryhodnosti, rychlosti, ale i srozumitelnosti sdělení informací divákům,“ říká 39letý Libor Bouček.

cnn-prima-news

CNN Prima News

Okolo CNN Prima News ostatně panuje celá řada neznámých. Neví se, kdy přesně odstartuje (byť se očekává první čtvrtletí letošního roku), a předmětem spekulací jsou i chystané pořady. Velký rozruch okolo tohoto projektu vzbudil loni v září novinář Filip Horký, který měl ze Seznamu přesedlat právě na CNN Prima News. Nakonec se však chopil zpravodajské příležitosti v Livesportu.

Momentálně se ví, že jednu z hlavních rolí bude v CNN Prima News držet Markéta Fialová z TV Nova. Zná se také složení redakční rady, v níž zasedá Eliška Čeřovská (ředitelka News Production), Petra Benešová (ředitelka News Gathering) a Tomáš Večeřa (ředitel Online News).

Diskuze (0)

Novinka

Anonym