Seznam dál vylepšuje svůj prohlížeč. Denně na něm prohlíží internet už půl milionu lidí

Peter BrejčákPeter Brejčák

seznam-prohlizec

Foto: Seznam

Seznam.cz představil velkou aktualizaci svého prohlížeče

0Zobrazit komentáře

Seznam.cz představil zásadní aktualizaci svého webového prohlížeče. Kromě nového vzhledu přináší hlavně zjednodušení práce s funkcemi původně dostupnými jen na domovské stránce Seznamu, které nově přidal do bočního panelu. Podle interních statistik české internetové jedničky její prohlížeč denně využívá půl milionu lidí.

Měsíčně jde celkem o 1,3 milionu unikátních uživatelů, kteří prohlížeč Seznamu používají na desktopech i na mobilních zařízení. Na nich je podle interních statistik Seznamu v Česku už na druhém místě a jen v návštěvnosti služeb Seznamu podíl jeho prohlížeče vzrostl meziročně o 44 procent.

S aktualizací prohlížeče došlo hlavně ke změnám designu, který teď víc připomíná například konkurenční Chrome. „Obecně se vzhled prohlížečů velmi sjednotil a rozdíly mezi hlavními hráči jsou téměř nepatrné. Nicméně se stále snažíme hledat si vlastní cestu, respektujeme designový styl Seznamu a snažíme se o to, aby uživatel toto známé prostředí poznal. Každý z nás může vidět podobnost v něčem jiném, ale za nás je v tomto případě jen zdánlivá,“ uvedla pro CzechCrunch mluvčí Seznamu Petra Dvořáková.

Další novinky se týkají například pokročilejších možností práce s uloženými položkami, které umožňují možnosti hromadných úprav. Nově Seznam zjednodušil i možnost zvětšování písma. U mobilní verze prohlížeče firma představila možnost ukládat články a videa na později, aplikace nabízí také vylepšenou práci s panely s jednodušším přehledem nedávno zavřených či těch z dalších zařízení.

nove-panely

Foto: Seznam.cz

Nové panely v mobilní verze prohlížeči od Seznamu

Diskuze (0)

Novinka

Anonym