Tesla v Praze otevírá svou první českou prodejnu. Zákazníky přivítá už za pár dní

teslapraha

Foto: Tesla

Jedna z oficiálních prodejna Tesly

0Zobrazit komentáře

Ke konci minulého roku se objevily první oficiálnější zmínky o tom, že Tesla chystá v Česku spuštění prvního servisního střediska, pro které hledala zaměstnance. O několik měsíců později se informace potvrdila a v první polovině letošního roku se servisní centrum v pražských Vysočanech otevřelo oficiálně, a to jako součást komplexu autosalonu Advantage Cars.

Byla to taková první vlaštovka, která napovídala možnému otevření oficiálního obchodního zastoupení. I přes servisní centrum v Česku si totiž zákazníci pro vozy stále museli jezdit do zahraničí. Nyní ovšem společnost Elona Muska oznámila otevření prvního pražského prodejního místa, a to znovu na Praze 9 – Vysočanech, konkrétně na adrese Freyova 95/10.

Otevření má proběhnout již za několik dní, konkrétně 4. října. Tentýž a ještě následující den budou probíhat i testovací jízdy a obecně představení možností pro zákazníky Tesly v Česku. Tesla to oznámila jak na svém webu, tak v newsletteru zasílaném zákazníkům.

K dispozici budou jak dražší Modely X a S, tak nejdostupnější Model 3, který se zatím v Česku objevuje jen minimálně. Vozy zároveň poprvé dostanou oficiální českou cenu. Otevření prodejny potvrdil i e-mail, který přišel od oficiálního zastoupení:

teslaemail

Diskuze (0)

Novinka

Anonym