Ceny českého internetu jdou do finále. Podpořte CzechCrunch v anketě Křišťálová Lupa

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

lupa-webtop3
0Zobrazit komentáře

Nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby českého internetu oceňuje anketa Křišťálová Lupa, která každoročně nechává tuzemskou internetovou veřejnost hlasovat o tom, co ji na v onlinovém světě v uplynulém roce nejvíc bavilo a zaujalo. A letos má CzechCrunch tu čest, být mezi nominovanými.

V letošním roce jsme oslavili páté narozeniny a z původně nadšeneckého projektu, který informoval o novinkách z tehdy ještě poměrně nepokrytého startupového prostředí, vyrostl internetový magazín, který vám dnes servíruje nejen informace ze světa startupů, ale také z byznysu, vzdělávání, designu a mnoha dalších odvětví.

Technologie dnes prostupují všemi oblastmi našich životů, a tak stejně jako se rozšířil náš tematický záběr, roste i počet vás, čtenářů, bez kterých by to pochopitelně nešlo. Právě díky vám nyní můžeme s radostí soupeřit o zmíněnou Křišťálovou Lupu, kultovní českou internetovou cenu, a to v kategorii Zájmové weby. Vážíme si toho, že se letos v Křišťálové Lupě objevujeme po boku dalších specializovaných magazínů, a také vedle mnoha dalších velkých projektů a firem, jako jsou Alza, Rohlik.cz, Zásilkovna, Windy, ČSFD nebo Livesport.

Bereme to zároveň jako potvrzení toho, že jsme se vydali na správnou cestu, když se vší pokorou na dnešní turbulentní mediální scéně pro CzechCrunch pečlivě budujeme pevné místo. Rozhodně však nechceme usnout na vavřínech a chystáme další novinky.

Měsíčně dnes CzechCrunch navštíví kolem 600 tisíc lidí a už zdaleka nejsme jen obsahovým magazínem. Rozšiřujeme náš záběr, nedávno jsme spustili pracovní portál CzechCrunch Jobs, kde shromažďujeme ty nejatraktivnější pracovní nabídky nejen od startupů v Česku, po letní pauze brzy oznámíme i další akci CzechCrunch Offlajn a pouštíme se také do podcastů. Jak se říká za mořem, stay tuned.

Pokud se vám to, co na CzechCrunchi děláme, líbí a dává vám to smysl, budeme rádi, když nás podpoříte i v hlasování ankety Křišťálová Lupa, které končí již příští týden. Hlas nám můžete dát v kategorii Zájmových webů zde (hlasovat můžete ve všech kategoriích, stejně jako v jedné).

Za vaše hlasy předem děkujeme a těšíme se u dalších našich aktivit, ať už v online nebo offline světě.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym