Televizi Seznam nově řídí Mikula. Dosavadní šéf Unger povede už jen Seznam Zprávy a dvě rádia

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

ivan-mikula-seznam

Foto: Seznam

Ivan Mikula, ředitel Televize Seznam

0Zobrazit komentáře

Dosud vcelku nejasná hranice mezi Televizí Seznam a Seznam Zprávami dostává jasnější kontury. Česká internetová jednička oznámila, že společnou redakci obou projektů rozděluje na dvě. Zatímco dosavadnímu šéfredaktorovi Jakubu Ungerovi zůstane řízení zpravodajského portálu Seznam Zprávy a nově převezme i vedení rádií Expres FM a Classic Praha, řízení televizní redakce dostává na starost Ivan Mikula.

„Jakubovi patří obrovské poděkování za to, že dokázal téměř na zelené louce vybudovat televizní stanici s nesmírným potenciálem. Abychom ho dokázali náležitě vytěžit, musíme se rozvoji televize věnovat na maximum, což vedle řízení zpravodajského portálu a nově rádií Expres FM a Classic Praha prostě není reálné,“ komentuje rozhodnutí Pavel Zima, místopředseda představenstva a ředitel pro exekutivu a komunikaci Seznam.cz.

Výsledkem je, že ředitelem Televize Seznam se nově stává Ivan Mikula, který v Seznamu působí od roku 2005, naposledy jako Business development manažer pro divizi Zpravodajství a TV. Aktuální prioritou bude pro Mikulu příprava nového programového schématu Televize Seznam.

„Od října do našeho vysílání postupně zařadíme větší množství nového obsahu. Současně se věnujeme i technologickému rozvoji našeho televizního vysílání a připravujeme se na spuštění vysílání v DVB-T2 v lednu příštího roku. Díky tomu budeme moci našim divákům nabídnout při sledování našeho vysílání obraz ve vysokém rozlišení,“ říká Mikula.

jakub-unger-seznam

Foto: Seznam

Jakub Unger bude řídit Seznam Zprávy a rádia Expres FM a Classic Praha

Diskuze (0)

Novinka

Anonym