HBO GO umožní po letech čekání stahovat filmy a seriály pro sledování offline

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

hbo-go-app

Foto: HBO

Aplikace HBO GO pro Android

0Zobrazit komentáře

Filmy a seriály dnes stále více lidí sleduje na různých streamingových službách. Za měsíční poplatek mají přístup k takřka neomezené knihovně všemožných děl a největší konkurenční boj se pak odehrává zejména v tom, jaká platforma dokáže přinést zajímavější seriál, který jinde není. Některé však bodují i doplňující funkcemi.

Například Netflix, dosavadní lídr celého streamingového trhu, nebo Amazon již několik let svým uživatelům umožňují stahovat filmy a seriály pro sledování offline. To znamená, že si pak lidé například nemusí čerpat data, když nejsou na Wi-Fi, nebo se mohou dívat v letadle. Až dosud to pro mnohé byla velká konkurenční výhoda Netflixu proti HBO GO.

Po letech čekání se ovšem nyní dočkávají i příznivci streamingové služby od HBO, která nejen u nás bodovala seriály jako Hra o trůny nebo Černobyl. HBO prozatím vydalo aktualizaci své aplikace pro Android (je potřeba Android 5.0 a vyšší) a podle informací CzechCrunche by již brzy měla dorazit také nová aplikace pro iOS, která stahování pro offline sledování rovněž umožní.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym