YouTube v Česku zavádí zlevněné studentské předplatné služeb YouTube Music a Premium

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

ytmusic_prg
0Zobrazit komentáře

Možnost poslouchat oblíbenou hudbu kdekoliv a kdykoliv pomocí streamingových služeb si oblíbila již velká část Čechů. Mezi nejpopulárnější z nich patří Spotify, Apple Music nebo Google Music a od května můžeme i v Česku využívat YouTube Music, potažmo YouTube Premium. A právě nejnovější hráč na tuzemském trhu přichází se zvýhodněným předplatným pro studenty.

YouTube Music je hudební streamovací služba, která je založená na populárním videoportálu YouTube, ale z něj nabízí pouze hudební videa, remixy nebo záznamy živých vystoupení. Až dosud bylo možné YouTube Music Premium, které nabízí také stahování hudby pro offline poslech, používat za 149 korun měsíčně, ale nově je v nabídce také varianta pro studenty, která stojí 79 korun.

Vedle toho pak YouTube v Česku nabízí také obecnější YouTube Premium, které už neobsahuje jen hudební obsah, ale kompletní knihovnu videí. Za 179 korun měsíčně si můžete videa užívat bez reklam a také je stahovat pro offline sledování a novinkou je opět tarif pro studenty, který vyjde na 109 korun. YouTube tak v Česku srovnává krok se zmíněnou konkurencí, která již podobné zvýhodněné tarify nabízí.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym