V hlavě zakladatele Microsoftu. Netflix natočil dokument o životě Billa Gatese

Jiří SvobodaJiří Svoboda

bill-gates-netflix

Foto: Netflix

Bill Gates v novém dokumentu Netflixu

0Zobrazit komentáře

Život jednoho z největších géniů technologického světa ve třídílném dokumentu. Takovou podívanou nabídne streamingový obr Netflix už 20. září, kdy se podívá do hloubky na všechny úspěchy i pády života zakladatele Microsoftu, miliardáře a filantropa Billa Gatese.

V sérii nazvané Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates by mělo dojít na nefiltrovaný popis Gatesovy minulosti, současné kariéry i jeho budoucnosti, jak z jeho perspektivy, tak jeho blízkých přátel. Nový trailer napovídá, že kromě zážitků z pracovního prostředí diváci poznají i rodinné a osobní zákulisí zakladatele Microsoftu.

Ačkoliv se totiž Bill Gates zapsal ho historie jako jeden z pionýrů současných technologií, dnes už se věnuje v rámci své nadace charitě, globální klimatické krizi a inovacím v oblastech, které mají s jeho původním byznysem jen pramálo společného.

Režii dokusérie si vzal na starost Davis Guggenheim, mimo jiné autor oscarového dokumentárního snímku Nepříjemná pravda a dalších dokumentů jako například Čekání na Supermana nebo Dal mi jméno Malála.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym