PayPal v Česku spouští Money Pools. Nová služba nabízí sdílený účet pro více lidí

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

paypal-mobile

Foto: PayPal

Aplikace PayPal

0Zobrazit komentáře

Začátkem roku spustila platební služba PayPal v České republice osobní platby mezi přáteli bez poplatků a nyní pokračuje nasazením další novinky. Čeští uživatelé již mohou využít také službu Money Pools, která slouží k vytváření společných účtů pro sdílené výdaje. Využijí ji tak například rodiny nebo přátelé v rámci jednoho PayPal účtu.

V rámci Money Pools si vytvoříte sdílený účet, na který můžete například v rámci rodiny střádat peníze na dovolenou. Přes sdílený odkaz k němu mají přístup všichni, kterým ho zašlete. Ukládat peníze na společný účet na PayPalu navíc mohou i ti, kteří účet u služby nemají. Prostředky lze nahrát přes kreditní nebo debetní kartu.

U každého fondu, jak PayPal sdílené účty nazývá, si můžete nastavit cílovou částku i datum, do kdy je nutné prostředky shromáždit. Samotný PayPal funkci představuje jako ideální způsob pro společné větší výdaje, kdy je možné si přes MoneyPools jednoduše zřídit společný účet a vybírání peněz od přátel je tak snazší a transparentní.

Vedle Česka podpora nové služby přibyla také na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a dalších 16 zemí. Celkem již Money Pools fungují v 26 zemích.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym