Online lékárna Pilulka.cz spustila nový e-shop. Zjednodušuje na něm nákup nevidomým

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

pilulka-cz-novy-web

Nový web Pilulka.cz

0Zobrazit komentáře

Na dosavadní tuzemskou jedničku mezi online lékárnami se dotahuje konkurence, a tak Pilulka.cz neustále vylepšuje své služby. Nyní představila zbrusu nový e-shop, od něhož si slibuje jednak zvýšení konverzí, ale zároveň nezapomíná ani na nevidomé a slabozraké zákazníky. I pro ně by mělo být nakupování v e-shopu Pilulky jednodušší.

„Nejvíce jsme se zaměřili na rychlost a uživatelský zážitek. Ze zkušenosti z Rumunska a Slovenska, kde jsme již tuto generaci webu spustili, vidíme, že rychlost vede ke zvýšení konverze až o 20 %. Naše e-shopové řešení je jedno z nejrychlejších na českém e-commerce trhu a v segmentu lékárenství je v tomto směru nejlepší,“ říká Tomáš Záruba, produktový ředitel Pilulka.cz.

Důležitým bodem nového e-shopu Pilulka.cz jsou i funkce pro nevidomé a slabozraké. „Ti si mohou díky optimalizaci snadno nakoupit za pomoci klávesnice a asistivních technologií, procházení e-shopu, filtrování, vyhledávání. Samotný nákup je tak maximálně přívětivý,“ říká Tomáš Smetka, frontend developer Pilulka.cz, jenž s kolegy celý e-shop optimalizoval i pro čtečky, které nevidomí uživatelé využívají pro orientaci na webu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym