V elektromobilech Tesla půjde hrát šachy a sledovat Netflix nebo YouTube

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

tesla-chess2

Foto: Tesla

V Tesle si lze zahrát i šachy

0Zobrazit komentáře

Elektromobily značky Tesla jsou pochopitelně jako každý jiný vůz především o jízdě, tedy výkonu, výbavě a jízdních vlastnostech, ale kalifornská automobilka myslí i na další vyžití. Velká obrazovka ve vozech Tesla přímo vybízí k různé zábavě, a tak se nově mohou řidiči těšit například na sledování Netflixu nebo YouTube.

Hlavní funkcí velkého displeje v Teslách je v předávání veškerých informacích o jízdě a vozidle samotném a například v Modelu 3, kde není vůbec žádný jiný ukazatel ani displej, se přes něj ovládá úplně všechno. Když ale zrovna nebudete řídit, nabízí také několik zábavných her, které jdou ovládat i volantem. K mání jsou klasiky od Atari a od tohoto týdne také šachy.

Šéf Tesly Elon Musk nicméně nyní na Twitteru prozradil, že do svých elektromobilů chystá poslat také možnost streamovat videa z YouTube nebo Netflixu. Zatím není jasné, kdy nová funkce dorazí, ale sledovat videa na displeji Tesly bude možné, jen když bude auto zaparkované. Jak Elon Musk poznamenal, přehrávání filmů při jízdě půjde, jakmile budou regulátory schváleny kompletní samořídící systémy.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym