Se Zeldou na cestách až 5 hodin. Nintendo představilo nové Nintendo Switch s větší výdrží baterie

Michal PtáčekMichal Ptáček

nint-2
0Zobrazit komentáře

Necelý týden poté, co Nintendo představilo zmenšenou verzi své konzole Nintendo Switch s označením Lite, japonská herní společnost své fanoušky potěšila opětovně. Před několika hodinami totiž představila další verzi konzole, která nabídne vylepšenou výdrž na baterii. Zatímco původní verze Nintenda Switch, která je v prodeji od března roku 2017, vydrží v přenosném módu mezi 2,5 až 6,5 hodinami, vylepšený nástupce nabídne výdrž na baterii mezi 4,5 až 9 hodinami, v závislosti na konkrétní hře.

n1

Informace k novému modelu se objevily přímo na oficiálních stránkách Nintenda

Například v případě v současnosti zřejmě nejoblíbenějšího Nintendo titulu The Legend of Zelda: Breath of the Wild by se u nové verze konzole, která se bude nabízet pod modelovým označením HAC-001(-01), měla výdrž pohybovat okolo 5,5 hodiny. U původní verze to přitom v tomto případě byly jen necelé 3 hodiny.

Všechny ostatní parametry konzole zůstanou na rozdíl od Nintenda Switch Lite, které přijde například o možnost zapojení do televize, nezměněné. Potěší i cena, která bude dle Nintenda stejná jako u původního modelu z roku 2017.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym