Nejhorší příšery jsou ty, které sami vytvoříme. Netflix láká na očekávaného Zaklínače prvním oficiálním trailerem

Filip HouskaFilip Houska

witcher

Foto: Katalin Vermes/Netflix

Henry Cavill v seriálu Zaklínač od Netflixu

0Zobrazit komentáře

Jakmile má nějaký seriál vyhlídky od kritiků na to, že by mohl převzít žezlo úspěchu na poli epických fantasy děl po megahitu Hra o trůny, rozhodně to nelze brát na lehkou váhu. Automaticky se totiž počítá se zvýšeným zájmem divácké veřejnosti, která nedočkavě sleduje jeho každičký krok. Přesně to je případ chystaného díla Zaklínač od Netflixu, jež nově dostává svůj první teaser.

O příchodu adaptace jedné z nejslavnějších herních a knižních fantasy sérií, se ví již od roku 2017. Tehdy Netflix oznámil, že na seriálovém Zaklínači pracuje spolu s výkonnou producentkou Lauren Schmidt Hissrich (DaredevilThe Defenders). A vzhledem k tomu, že Hissrich o celém produkčním procesu často tweetovala, začalo se na povrch dostávat poměrně dost zajímavých informací.

Tou nejzásadnější bylo nepochybně obsazení britského herce Henryho Cavilla, známého jako filmového Supermana, do role zaklínače Geralta z Rivie, který je ústřední postavou celé ságy. I přes prvotní negativní názory na to, že Cavill kvůli své svalnaté stavbě těla a „hezkému“ obličeji nebude roli interpretovat věrohodně, protože v knihách je Geralt z Rivie starý zohyzdněný můž, se nakonec ukazuje, že může být dobrou volbou.

Netflix totiž do světa vypustil první oficiální teaser k Zaklínači (v angličtině The Witcher), který ve dvou minutách ukazuje našlapané záběry evokující, že půjde o vyšperkovanou zábavu plnou zvratů, dramatických podnětů, bitev, příšer a pořádné fantasy středověké atmosféry. Po boku Geralta z Rivie se bude mimo jiné objevovat i Ciri (Freya Allan), Yennefer (Anya Chalotra), Triss (Anna Shaffer) a další.

Co se týče vydání, první série o osmi dílech by se na Netflixu měla objevit ještě letos, byť se přesné datum zatím neví.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym