Legenda filmu je zpět. Scorsese ukazuje v prvním traileru na The Irishman Roberta De Nira a Al Pacina

deniro_pesci

Foto: Netflix

Joe Pesci (vlevo) a Robert De Niro v novém filmu The Irishman

0Zobrazit komentáře

Neexistuje pravděpodobně žádný jiný režisér, u kterého byste jen po vyslovení příjmení dokázali vyjmenovat větší množství mafiánských filmů, než je Martin Scorsese. Natož pak, když se k němu připojí herecká ikona Robert De Niro. Režisérská legenda, která má za sebou takové snímky jako Taxikář, Zuřící býk, Mafiáni nebo Casino, vynesla De Nira až ke hvězdám a právě z tohoto dua se kdysi stalo synonymum pro filmy z mafiánského prostředí, ale i mnoho dalších.

Po dlouhé pauze se nyní vše vrací do starých kolejí. Martin Scorsese již delší dobu pracuje na novém filmu s názvem The Irishman, u kterého se mu podařilo do hlavních rolí posadit nejen Robeta De Nira, ale i další hvězdy, jako je Al Pacino, Joe Pesci nebo Harvey Keitel. A všechny je produkčně ulovil Netflix. Už výčet jmen zaručuje kvalitní podívanou, jež by se tentokrát měla točit kolem příběhu nájemného vraha Franka Sheerana, který zabil přes 25 lidí.

Šlo o zabijáka, kterému se přezdívalo Ir (Irishman) a který se přiznal k vraždě bývalého prezidenta amerického odborového svazu Jimmyho Hoffyho. Známou aféru tehdy do knihy sepsal Charles Brandt, podle kterého byl natočen i The Irishman. A právě ten se nyní ukazuje ve vůbec prvním dvouminutovém traileru. V kinech a na Netflixu se film objeví na podzim.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym