Deloitte otevřel na pražských Vinohradech nové moderní kanceláře. Podívejte se, jak to uvnitř vypadá

Michal PtáčekMichal Ptáček

Atrium v kancelářích Deloitte v Praze

0Zobrazit komentáře

Obrat 38,8 miliardy dolarů, více než 260 tisíc zaměstnanců a stálá pozice v takzvané velké čtyřce velkých auditorských firem. To jsou čísla, kterými se může chlubit globální gigant Deloitte, poskytující služby v oboru auditu, daní a poradenství.

Britská společnost má nicméně dlouhou historii i na českém trhu, kde působí od 90. let a zaměstnává zde přes tisíc lidí. Právě pro část svého českému týmu nyní společnost ve spolupráci s tuzemským architektonickým ateliérem Atelier Kunc Architects otevřela nové kanceláře na pražských Vinohradech.

Prostor nacházející se v komplexu Churchill mezi Hlavním nádražím a Vysokou školou ekonomickou nabízí na 12 500 metrech čtverečních moderní pracovní prostředí se skleněným atriem, kterému dominuje centrální schodiště napojené na jednotlivé části kanceláře.

deloitte-praha-kancelare-6

Kavárna/hub

Zaměstnanci mají k dispozici několik pracovních zón, vlastní kavárnu, coworkingový prostor, takzvané semi-openspace zálivy pro jednotlivé „core“ týmy a součástí posledního patra je pak velká terasa pro eventy a networkingová setkání.

„Důležitým interiérovým prvkem je točité designové schodiště, které prostorově propojuje přízemí atria a vstupní haly s coworkingovým patrem. Pět pater nad atriem slouží pouze pro zaměstnance Deloitte. Všechna jsou propojena otevřeným designovým schodištěm, které spolu s atriem zlepšují celkovou komunikaci a transparentnost napříč celou firmou,“ říkají k prostoru zástupci ateliéru Atelier Kunc Architects.

„Hlavní komunikačním a sociálním prvkem interiéru je HUB – kavárna s neformálním sezením. Na každý HUB navazují projektové místnosti včetně provozního zázemí. Protikladem k rušnému HUBu jsou prostorově oddělené semi-openspace zálivy, určené pro standardní pracovní úkony jednotlivých „core“ týmů,“ doplňují architekti.

Podívejte se, jak to vypadá uvnitř…

Lokalita: Vinohrady – Praha
Datum dokončení: 2019
Velikost: 12 500 m2
Design: Atelier Kunc Architects
Fotky: Peter Fabo

deloitte-praha-kancelare-1

Recepce

deloitte-praha-kancelare-2

Atrium v kancelářích Deloitte v Praze

deloitte-praha-kancelare-3

Hub

deloitte-praha-kancelare-4

Breakout zóna

deloitte-praha-kancelare-5

Kavárna/hub

deloitte-praha-kancelare-6

Kavárna/hub

deloitte-praha-kancelare-7

Breakout zóna

deloitte-praha-kancelare-8

Kavárna/hub

deloitte-praha-kancelare-9

Breakout zóna

Diskuze (0)

Novinka

Anonym