Vodafone nabídne tarif s neomezenými daty. Dostupný bude již od zítra

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

vodafone

Foto: Vodafone

Sídlo Vodafonu v pražských Stodůlkách

0Zobrazit komentáře

Čeští operátoři začínají pomalu přicházet s tarify, které mají neomezená mobilní data. Na léto je přichystal T-Mobile a nyní novou nabídku představil také Vodafone. Ten k neomezeným hlasovým tarifům nabídne i právě neomezená mobilní data, ale nebudou zdaleka pro všechny.

Vodafone brouzdání po internetu bez omezení podmiňuje tím, že u něj musíte mít také pevný internet, a navíc službu nebude moci využívat jednotlivec, ale větší skupina zákazníků, minimálně dva. Nejlevnější balíček pak vyjde na 2 396 korun.

V rámci nového balíku totiž dva uživatelé získají každý po jedné SIM kartě s neomezeným datovým tarifem za 998 korun a navíc zmíněný internet na doma, který je podmínkou a stojí 399 korun. Výhodnější je pak nabídka pro větší skupiny, pro tři členy vyjde jeden tarif s neomezenými daty měsíčně na 732 korun, v případě čtyřčlenné skupiny pak na 599 korun.

Aktualizováno, 19:57: Neomezený datový tarif od Vodafonu nakonec má ještě jedno nepříjemné omezení. Jak pro server Novinky potvrdil Ondřej Luštinec z tiskového oddělení telekomunikační společnosti, maximální rychlost stahování bude omezena na 5 Mbit/s.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym