Neomezená data u T-Mobilu si za pár hodin aktivovalo 100 tisíc lidí

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

t-mobile-roztyly-min

Foto: T-Mobile

Sídlo T-Mobile na Roztylech

0Zobrazit komentáře

Do Česka dorazilo datové léto. Přestože tuzemští operátoři dlouho tvrdili, že jejich zákazníci nic takového jako neomezené datové balíčky pro využívání internetu v mobilu nepotřebují, evidentně tomu tak není. Jako první začal experimentovat s neomezeným tarifem T-Mobile, který se rozhodl, že v létě zapne neomezená data pro většinu svých uživatelů, kteří budou chtít, a to zcela zdarma.

Akce trvá od 20. června do 31. srpna a nový balíček s neomezeným internetem šlo jednoduše aktivovat buď na webu, nebo v mobilní aplikaci tuzemského operátora. Mnozí zákazníci se však včera, kdy akce začala platit, snažili aktivovat lákavý tarif marně – servery T-Mobilu totiž pod obřím náporem uživatelů spadly.

Ukázalo se, že zájem mají desítky tisíc lidí, a T-Mobile nakonec oznámil, že už po osmi hodinách si neomezená data aktivovalo přes 100 tisíc zákazníků. Aktuální číslo známé není, ale lze počítat s tím, že nadále roste. Bude tak zajímavé sledovat, jak T-Mobile s velkým zájmem o vyšší datové tarify naloží, až tato akce na konci srpna skončí.

Do neomezených datových tarifů se pustil také konkurenční Vodafone, ale jeho nabídka má hned několik háčků. Jednak není pro jednotlivce, ale skupiny, musíte si k SIM kartě do mobilu vzít i pevný internet na doma a navíc vám internet poběží jen velmi pomalu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym