Internetová televize Mall.tv začne vysílat na Slovensku

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

mall-tv-dano-dangl-lukas-zahor

Foto: Mall.tv

Šéfproducenti Mall.tv Dano Dangl a Lukáš Záhoř

0Zobrazit komentáře

Od loňského října v Česku vysílá internetová televize Mall.tv, kterou jako doplňující produkt ke svým e-shopům spustila tuzemská skupina Mall Group. Po necelém roce provozu nyní šéfproducent celého projektu Lukáš Záhoř při příležitosti Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech oznámil, že letos začne Mall.tv vysílat také na Slovensku.

U našich východních sousedů povede Mall.tv jako šéfproducent Dano Dangl a pilotní vysílání bude spuštěno na podzim. Součástí programové nabídky bude desítka slovenských titulů, které vznikají v bratislavské redakci vedené právě Danglem, který stál v Česku například za populárním pořadem Partička.

„Popravdě jsem nečekal, že hranice překročíme tak brzy – přesně rok po našem vlastním startu. Ale když mi Dano Dangl přišel loni pogratulovat k rozjezdu Mall.tv a mezi řečí se zmínil, že sám už dlouho uvažuje, že by podobný projekt rozjel, tak mi navzdory zběsilému tempu našich příprav bylo jasné, že na Slovensku bych chtěl spojovat síly právě s Danem,“ říká Lukáš Záhoř.

Mall.tv má na Slovensku v plánu nejprve tříměsíční pilotní vysílání a podle výsledků se pak bude odvíjet další vývoj. Vedle původních slovenských titulů budou k vidění ve slovenském znění také sitcom Stylista, dokumentární série Uprchlická vlna či titulky opatřená Menutovka od Koko.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym