Na třetí řadu Stranger Things se připravuje i H&M. V Česku nabízí limitovanou letní kolekci k bazénu

Filip HouskaFilip Houska

stranger-things-hm
0Zobrazit komentáře

Jeden z nejrozšířenějších řetězců s rychlou módou, švédské H&M, je známý tím, že čas od času do svého sortimentu zahrne tematické kusy, které jsou inspirované jak jinými značkami, tak i filmy nebo seriály. Pro mnoho zákazníků pak může jít o ideální příležitost k relativně levnému nákupu zajímavého oděvního merchandisingu, aniž by se museli spoléhat na věci přímo od oficiálních prodejců (k nimž například v Česku mnohdy není ani jednoduchý přístup).

Podobný scénář se opakuje i nyní, a to konkrétně u seriálového hitu Stranger Things. Přesně na americký Den nezávislosti, 4. července, totiž Netflix vyrukuje s očekávanou třetí řadou této oblíbené série založené na hororové retro atmosféře a fanoušci jsou tak logicky napjatí, co se dětským hrdinům v paralelním světě Upside Down znovu přihodí.

stanger-things-hm

Toho využívá nejen LEGO, které na toto téma nedávno představilo vychytanou oboustrannou stavebnici, ale právě také zmíněné H&M. Švédská značka svou nabídku obohatila o letní oblečení a doplňky inspirované osmdesátými léty.

Na českém e-shopu H&M je tak nově možné pořídit například jednodílné dámské plavky, bílé plavčické triko s červeným lemováním, teplákové šortky s lampasy, krátké „boxy“ triko nebo dokonce plastový štítek proti slunci s pružným páskem. Všechny tyto produkty navíc přicházejí v edici Hawkins, tedy malého fiktivního města v americkém státě Indiana, kde se Stranger Things odehrávají.

hm-stranger-things

Spolu s touto nabídkou H&M vypustilo také další produkty inspirované tímto seriálem, nicméně nevztahující se ryze k Hawkins. Jde například o bílé pantofle k vodě s nápisem Stranger Things, květinové dvoudílné plavky, obyčejné bílo trikem s výrazným printem nebo ledvinku či sluneční brýle. Veškeré doplňky se pohybují v řádech stokorun.

adidas-game-of-thrones-sneakers-top2

Přečtěte si takéAdidas slaví zakončení Hry o trůny novými teniskami. Tentokrát s tématikou Železného trůnuAdidas slaví zakončení Hry o trůny novými teniskami. Tentokrát s tématikou Železného trůnu

Součástí celé kampaně, nazvané jednoduše STRANGER THINGS X H&M, je také produktové video, v němž se objevuje seriálový Billy Hargrove v roli plavčíka koupaliště v Hawkins. Co se týče dostupnosti jednotlivých kusů, pár z nich už je bezmezně vyprodáno, nicméně se dá očekávat, že bude H&M celou kolekci průběžně doplňovat.

Důležité je mít také na paměti, že tato exkluzivní edice není běžně k dostání v kamenných prodejnách, pouze na internetu.

Oficiální trailer k třetí řadě Stranger Things:

Foto: H&M

Diskuze (0)

Novinka

Anonym