Yelp otevřel nové stylové kanceláře v Chicagu. Podívejte se dovnitř

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Už téměř 15 let mohou lidé na internetu přes službu Yelp hodnotit oblíbené podniky a místa, která navštívili. V době svého vzniku tato platforma způsobila doslova revoluci, jelikož vůbec poprvé propojila funkci recenzování podniků s komunitním aspektem a vytvořila tak specifickou sociální síť pro všechny fanoušky dobrého jídla, cestování a zážitků. A i po letech se přes jisté kontroverze, kritizující především přístup služby k falešným recenzím, těší obecně velké popularity.

Ostatně měsíčně ji použije přes 180 milionů uživatelů a aby vše fungovalo, zaměstnává Yelp, jehož akcie je mimo jiné možné koupit na newyorské burze, celosvětově okolo 4 300 lidí. Zakladatel Jeremy Stoppelman celou firmu řídí od samotného vzniku ze své americké centrály v San Francisku, velké zastoupení má však i v New Yorku a Chicagu. Právě chicagská pobočka se nedávno dočkala rapidního rozšíření o dalších 1 400 metrů čtverečních.

Prostor, který vznikl ve spolupráci s architekty z amerického architektonického studia Valerio Dewalt Train, se nachází v komerčním prostoru Merchandise Mart v obchodní čtvrti Loop v centru Chicaga a nabízí kombinaci moderního designu s industriálními prvky. V útrobách prostoru sedí 380 zaměstnanců, kteří mohou využívat komunitní zónu s vlastní kavárnou o kapacitě 180 míst, trénovací místnost pro 100 lidí, herní místnost a nespočet soukromých, odhlučněných pracovních prostor.

Podívejte, se jak to uvnitř vypadá.

Lokalita: Chicago, USA
Datum dokončení: 2019
Velikost: 6 038 m2
Design: Valerio Dewalt Train
Foto: Tom Harris

yelp-chicago-kancelare-1

Recepce

yelp-chicago-kancelare-2

Recepce

yelp-chicago-kancelare-3

Koridor

yelp-chicago-kancelare-4

Schodiště

yelp-chicago-kancelare-5

Breakout zóna

yelp-chicago-kancelare-6

Breakout zóna

yelp-chicago-kancelare-7

Kanceláře

yelp-chicago-kancelare-8

Jednačky

yelp-chicago-kancelare-9

Breakout zóna

yelp-chicago-kancelare-10

Schodiště

Diskuze (0)

Novinka

Anonym