Přijďte se podívat na další CzechCrunch Offlajn. Pavel Kacerle a Lubo Smid rozeberou život a byznys v USA

Nela VítováNela Vítová

0Zobrazit komentáře

Další CzechCrunch Offlajn se blíží. A tak jako minule, kdy jsme se šéfy společností Liftago a Bolt (dříve Taxify) probrali budoucnost taxi dopravy v Praze, se je i tentokrát na co těšit. S našimi hosty totiž „zamíříme“ za oceán a probereme život a byznys ve Spojených státech. Dvojice našich hostů, Pavel KacerleLubo Smid, má v tomto ohledu spoustu zkušeností.

Pavel Kacerle se dostal do Ameriky přes města jako Londýn, Berlín a Singapur. V Los Angeles uspěl především na kreativním poli prací pro americké filmové giganty Marvel, Lucasfilm a Disney a podílel se na tvorbě vizuálních efektů pro filmy jako Thor 2, Captain America 2, Avengers 2, Spider-Man nebo Jurský svět. Kromě toho se nedávno rozhodl pustit do vlastního podnikání a ze San Franciska buduje startup s názvem Live Penalty.

Druhým hostem bude Lubo Smid, spoluzakladatel a CEO české technologické společnosti STRV, která vyvíjí produkty pro velké americké klienty jako Tinder, Microsoft nebo sanfranciský startup Boosted, vyrábějící elektrické skateboardy. Díky tomu, že firma se soustředí především na americký trh, tráví Lubo Smid téměř polovinu roku právě ve slunné Kalifornii, kterou během let autenticky poznal po pracovní i osobní stránce.

cc-11

Na minulém Offlajnu se představil Ondřej Krátký z Liftaga a Roman Sysel z Bolt (Taxify)

Oba hosté prozradí, jak obtížné je se v Americe s vlastním projektem prosadit, proces získávání investic, ale také rozeberou rozdíly mezi pracovním a osobním životem v USA a České republice. Probereme například životní náklady nebo aktuální vízovou situaci, včetně toho, jak získat pro konkrétní potřeby to ideální vízum. Zároveň vám oba hosté představí nové projekty, se kterými se právě na americkém trhu snaží prorazit.

Co je CzechCrunch Offlajn

CzechCrunch Offlajn nabízí možnost poslechnout si názory zajímavých hostů a osobností z české technologické, startupové a byznysové scény. Těšit se tradičně můžete na neformální event s příjemnou atmosférou a pořádnou dávkou inspirace. CzechCrunch Offlajn se uskuteční v úterý 23. dubna, tradičně v sídle české technologické firmy STRV v pražském Karlíně.

Vstupenky za cenu 250 korun můžete zakoupit na Eventbrite  ZDE. Kapacita je omezena na 200 hostů. Kromě přístupu na akci je součástí vstupenek samozřejmě také občerstvení, chybět nebude pizza, nealko i alkohol.

  • Kdy: 23. 4. 2019 v 19.30 hodin
  • Kde: STRV, Rohanské nábřeží 678/23, Praha 8-Karlín
  • Vstupné: 250 Kč
  • Událost na Facebooku zde.

Těšíme se na vás!

Diskuze (0)

Novinka

Anonym

STRV

STRV je česká technologická společnost zaměřující se na vývoj softwarových…

Klíčoví lidé

lubo-smid3

Lubo Smid

CEO