Coworking HubHub se na pražských Příkopech rozrostl o další patro. Poslouží větším firmám a startupům

Michal PtáčekMichal Ptáček

hubhub-na-prikopech-mm
0Zobrazit komentáře

Loni otevřený coworkingový prostor HubHub je jedním z mnoha nových coworkingových hráčů, kteří se snaží prorazit na českém trhu. Připravovaný americký WeWork, nizozemské Spaces nebo již aktivní polský Business Link, to vše jsou společnosti, které v poslední době rozvířily už tak aktivní tuzemskou coworkingovou síť. A právě HubHub, nacházející se na pražských Příkopech, patří mezi ně.

V souvislosti s expanzí nyní mezinárodní coworkingový hráč, za nímž stojí původem slovenská developerská firma HB Reavis, otevřela nové patro o ploše 1 500 metrů čtverečních. Ty na rozdíl od předchozích 2 000 metrů čtverečních v pátém patře v domu Na Příkopě 14, které poskytují útočiště především freelancerům a menším firmám, nabídnou standardní kancelářské prostory projektům a firmám o velikost 12 až 32 osob.

hubhub-na-prikopech-2

Breakout zóna

Výsledkem je zavedení nového typu členství s názvem TeamCell, které mimo jiné umožňuje do každé jednotky zabudovat vlastní zasedačky, telefonní budky nebo kávový koutek a co nejvíce tak prostor stylizovat a modifikovat podle potřeb každého klienta. Služba však dle zástupců HubHubu míří i na firmy, které jsou v přechodné fázi, například z důvodu výstavby nových kanceláří. To je případ i německého autobusového přepravce Flixbus, který se do prostorů přesunul na následujících šest měsíců, než dokončí své vlastní pražské sídlo.

yemi-ad1

Přečtěte si takéYemi A.D.: Od začátku jdu za svým snem. Jsem hrdý, že můžu ve světě reprezentovat Českou republikuYemi A.D.: Od začátku jdu za svým snem. Jsem hrdý, že můžu ve světě reprezentovat Českou republiku

Design a výstavbu nových prostor HubHubu ve čtvrtém patře si stejně jako v první fázi vzalo na starost architektonické studio Perspektiv. To v Praze stojí například za výstavbou karlínské sídla technologické firmy STRV, v Brně naopak studio vytvořilo stylové kanceláře pro vývojáře z The Funtasty.

Navíc se nejedná se o poslední aktivity HubHubu na tuzemském trhu. Už brzy totiž tento rychle rostoucí coworkingový hráč, která má pobočky v Bratislavě, Varšavě, Budapešti a nově také v Londýně, otevře nový prostor ve zrekonstruovaném Paláci ARA na pražském Jungmannově náměstí, kde zájemcům nabídne v pěti patrech celkovou plochu o rozměrech kolem 2 700 metrů čtverečních.

hubhub-na-prikopech-1

Breakout zóna

hubhub-na-prikopech-3

Kanceláře

hubhub-na-prikopech-4

Kuchyňka

hubhub-na-prikopech-5

Kuchyňka

Diskuze (0)

Novinka

Anonym