Televize Seznam získala velkou posilu. Jako fotbalový expert přichází Jaromír Bosák

Michal PtáčekMichal Ptáček

bosak
0Zobrazit komentáře

Český internetový gigant Seznam hlásí další významnou posilu do svého týmu. Řady jeho Televize Seznam, která vysílá od ledna loňského roku, rozšiřuje známý fotbalový komentátor Jaromír Bosák. Ten se v novém působišti v rámci pořadu Top Fotbal Živě ujme společně s Jindřichem Šídlem a Luďkem Mádlem pozice fotbalového experta.

Hned v prvním díle pak tato trojice rozebere fotbalový zápas mezi bundesligovými týmy Herthou Berlín a Werderem Brémy, na který o týden později naváže souboj nejvyšší italské soutěže mezi Juventusem a Bolognou FC. Bosákovo angažmá v Seznamu však automaticky neznamená konec v jeho dlouholeté štaci na České televizi, kde třiapadesátiletý rodák z Chebu komentuje fotbalová klání nepřetržitě od roku 1994. Zde totiž, jak je už řadu let zvykem, bude i nadále komentovat zápasy tuzemské fotbalové ligy, reprezentace a evropských pohárů.

 

„Vážím si možnosti spolupracovat jak s Televizí Seznam, tak nadále s Českou televizí na těch nejlepších fotbalových utkáních, která mohou obě stanice nabídnout. V České televizi budu nadále komentátorem zápasů nejvyšší české soutěže, evropských pohárů i reprezentace, na Televizi Seznam pak fotbalovým expertem v utkáních anglické Premier League, španělské La Ligy, německé 1. Bundesligy a italské Serie A,“ říká Jaromír Bosák.

Nezůstane ale jen u toho. Seznam totiž zároveň uvede pravidelnou pondělní talk show Ušák, do které si bude Bosák v roli moderátora zvát zejména hvězdné sportovní hosty. Dosud ji populární komentátor vydával pouze na svém kanálu na YouTube.

Ve středu 27. února pak Seznam své fotbalové experty využije poprvé naplno. V rámci utkání anglické Premier League mezi Manchesterem City a West Hamem United se totiž společně s Bosákem na obrazovkách objeví trio Jiří Hošek, Luděk Mádl a Jindřich Šídlo.

fotbal

Diskuze (0)

Novinka

Anonym