Podívejte se na prvních 14 fotografií z nové a zároveň poslední řady seriálu Hra o trůny

gott

Foto: HBO

Vlevo Kit Harington jako Jon Snow a Emilia Clarke jako Daenerys Targaryen

0Zobrazit komentáře

V pořadí již osmá a vůbec poslední série seriálu Hra o trůny se blíží a s ní přicházejí i další nové informace a vizuály. Po nedávném traileru, který konečně ukázal několik hlavních postav a také datum premiéry, nyní HBO přišlo s vůbec první kolekcí fotografií z nové série. Ta ukazuje víceméně všechny hlavní postavy v jejich tradičním oděvu, což je vítaná změna oproti tak trochu zmatečným a neurčitým video ukázkám.

Zároveň se z nich ovšem nedozvídáme takřka žádné nové informace, které by alespoň trochu naznačily, co se může v příští sezóně odehrávat. Většina z nich je pořízena v Zimohradu a vidět můžeme postavy jako Brienne z Tharthu, Jon Snow, Daenerys Targaryen, Jaime Lannister, Tyrion Lannister, Varys, Ser Davos, Samwell Tarly, Bran Stark, Sansa Stark, Arya Stark a samozřejmě také Cersei Lannister.

Právě Cersei v seriálu již dříve naznačila své těhotenství, které HBO loni potvrdilo, což naznačuje množství potenciálních zvratů. Až do 14. dubna, kdy má první díl z poslední série premiéru, můžeme ale jen hádat, co dalšího může do seriálu, který bude zakončen pouhými šesti epizodami, přijít.

got8-2

Foto: HBO

Cersei Lannister

Na novou sérii fanoušci čekají již více než rok po několika odkladech a slibovaném odhalení. Každý z nových dílů by měl mít standardních 60 minut, takže se diváci dočkají minimálně 6 hodin zábavy, pokud tedy nebude poslední díl rovnou o polovinu nebo dokonce dvakrát delší. S blížícím se datem o sobě dává obecně Hra o trůny vědět čím dál více, ale jen v neurčitých náznacích. Například v minulém týdnu se objevil seriál i v jedné z reklam na značku piva Bud Light při finále americké fotbalové ligy Super Bowl, z níž jsme vybrali ty nejlepší reklamy.

Mimo klasického seriálu produce HBO se ale již nyní pracuje také na spin-offu na motivy původního seriálu, který má být zasazen do událostí ještě před první sérií. Jednu z hlavních rolí si zahraje herečka Naomi Watts, které budou sekundovat Naomi Ackie či Denise Gough. Prequel se ovšem neobjeví na obrazovkách až do odvysílání poslední epizody Hry o trůny, a pravděpodobně se dokonce přesune až na příští rok.

Zatím se můžete podívat na všechny nové fotografie k poslední sérii stávající Hry o trůny:

got8-4

Foto: HBO

Jon Snow

got8-6

Foto: HBO

Daenerys Targaryen

got8-8

Foto: HBO

Jaime Lannister

got8-3

Foto: HBO

Lena Headey v roli Cersei Lannister

got8-5

Foto: HBO

Tyrion Lannister

got8-12

Foto: HBO

Arya Stark

got8-11

Foto: HBO

Sansa Stark

got8-10

Foto: HBO

Bran Stark

got8-7

Foto: HBO

Brienne z Tharthu

got8-1

Foto: HBO

Jon Snow a Daenerys Targaryen

got8-9

Foto: HBO

Samwell Tarly

got8-13

Foto: HBO

Varys

got8-14

Foto: HBO

Ser Davos

Diskuze (0)

Novinka

Anonym