Finanční skupina NN otevřela v Praze nový moderní IT Hub. Podívejte se, jak to vypadá uvnitř

Michal PtáčekMichal Ptáček

Recepce

0Zobrazit komentáře
S moderními kancelářskými prostory jako by se v Praze v poslední době doslova roztrhl pytel. Stále více společností z technologických, ale i tradičních oborů začíná finanční prostředky investovat do firemní kultury a pohody svých zaměstnanců, kterou v dnešním světě z velké části ovlivňuje právě prostředí, ve kterém pracují.

Na pražském Andělu do něj nyní mohutně zainvestovala také nizozemská finanční skupina NN, která zde ve spolupráci s designéry z investiční realitní skupiny CBRE vybudovala svůj nový IT Hub. Designové prostory, které slouží jako IT centrum pro všechny zahraniční pobočky skupiny NN, se rozprostírají na ploše 2 500 metrů čtverečních a po vizuální stránce odkazují na kultovní sci-fi filmy a počítačové hry. Marvelovkami počínaje, hrou Pacman konče.

nn-it-hub-praha-5

Breakout zóna

Momentálně zde sedí mezinárodní tým 130 lidí z řad studentů, IT odborníků nebo etických hackerů, kteří hackují systémy společností tak, aby byly bezpečnější.

„Kromě velkorysých zaměstnaneckých podmínek, dobrého ohodnocení, skvělého prostředí a zázemí nabízíme také výzvy v podobě spolupráce na nejsložitějších IT úkolech v rámci celé finanční skupiny NN. Máme tady třeba tým etických hackerů, kteří hackují systémy společnosti, aby odhalili jejich slabá místa a mohli je tak lépe bránit před napadením zvenčí,“ říká ředitel NN IT HUBu Ronald Lipták a zároveň vysvětluje, jak toto moderní pracoviště podporuje agilní způsob práce. Ten stojí na úzké spolupráci týmů, které jsou zodpovědné za dodání produktu a mají volnost při hledání efektivních řešení a optimální cesty. Jsou tak schopné rychlé reagovat na změnu. Základem takového řešení je vždy kreativita. „Tvořivé myšlení zaměstnanců jsme využili i při navrhování samotných prostor, obzvlášť zasedacích místností. To oni vymysleli zasedačku ve stylu džungle nebo známých postav z komiksového světa,“ dodává Lipták.

Podívejte, se jak to uvnitř vypadá.

Lokalita: Anděl, Praha
Datum dokončení: 2018
Velikost: 2500 m2
Design: CBRE

nn-it-hub-praha-2

Recepce

nn-it-hub-praha-3

Recepce

nn-it-hub-praha-5

Breakout zóna

nn-it-hub-praha-4

Lobby

nn-it-hub-praha-8

Koridor

nn-it-hub-praha-1

Zasedačka

nn-it-hub-praha-6

Pracovní prostor

nn-it-hub-praha-10

Breakout zóna

nn-it-hub-praha-11

Breakout zóna

nn-it-hub-praha-12

Pracovní prostor

nn-it-hub-praha-13

Koridor

nn-it-hub-praha-15

Breakout zóna

nn-it-hub-praha-16

Zasedačka

nn-it-hub-praha-21

Jednačka

nn-it-hub-praha-17

Tématická zasedačka s Pacmanem

nn-it-hub-praha-9

Jednačka

nn-it-hub-praha-19

Pracovní prostor

nn-it-hub-praha-20

Working pod

nn-it-hub-praha-22

Zasedačka

nn-it-hub-praha-23

Laboratoř

nn-it-hub-praha-24

Breakout zóna

nn-it-hub-praha-25

Breakout zóna

Diskuze (0)

Novinka

Anonym