Přijďte se podívat na CzechCrunch Offlajn: Liftago vs. Taxify. Představí se Ondřej Krátký a Roman Sysel

Nela VítováNela Vítová

ccofflajnunorx
0Zobrazit komentáře

Po delší pauze se vracíme k naším neformálním akcím CzechCrunch Offlajn, během kterých do reálného „offlinového“ světa přinášíme témata, jež aktuálně hýbou nejen českým internetovým a byznysovým světem. Jedním z nejskloňovanějších témat poslední doby je bezpochyby přeprava v Praze. I proto jsme oslovili tři nejviditelnější technologické firmy v tomto směru: Liftago, Taxify a Uber.

První dvě nabídku na diskuzi přijaly a vůbec poprvé se tak proti sobě v moderované diskuzi postaví spoluzakladatel a šéf přepravní služby Liftago Ondřej Krátký a šéf přepravní služby Taxify v České republice a na Slovensku Roman Sysel. Ti společně rozeberou aktuální stav alternativní a taxi přepravy v Česku, plánované novinky a reálné problémy, které musí oba na denní bázi řešit nebo elektromobilitu a budoucnost autonomních vozů.

strv

CzechCrunch Offlajn tentokrát proběhne v prostorách technologické firmy STRV v Karlíně

Co je CzechCrunch Offlajn 

CzechCrunch Offlajn nabízí možnost poslechnout si názory zajímavých hostů a osobností české technologické, startupové a byznysové scény. Těšit se tradičně můžete na neformální event s příjemnou atmosférou a pořádnou dávkou inspirace. CzechCrunch Offlajn se tentokrát uskuteční v pondělí 18. února v sídle české technologické firmy STRV v pražském Karlíně.

Večer odstartuje stručné představení hostů, na které naváže moderovaná diskuze pod dohledem šéfredaktora CzechCrunche, Ondřeje Holzmana. Vše zakončí tradiční otázky z publika a networking.

Vstupenky za cenu 200 korun můžete zakoupit na Eventbrite ZDE. Kapacita je omezena na 150 hostů.

  • Kdy: 18. 2. 2019 v 19.30 hodin
  • Kde: STRV, Rohanské nábřeží 678/23, Praha 8-Karlín
  • Vstupné: 200 Kč
  • Událost na Facebooku zde.

Těšíme se na vás!

Diskuze (0)

Novinka

Anonym