Podívejte se na novou ukázku z poslední série seriálu Hra o trůny, která přijde již v dubnu

got
0Zobrazit komentáře

Už jen několik měsíců nás dělí od vůbec poslední, osmé série oblíbeného seriálu Hra o trůny z produkce HBO, jejíž první díl se bude vysílat 14. dubna ve Spojených státech. Fanoušci na návrat jednoho z vůbec nejúspěšnějších seriálů čekali více než rok, jelikož se poslední díl odvysílal ke konci srpna 2017, a s blížícím se datem se postupně objevují i další nové ukázky.

Po prvotním teaseru, který přišel začátkem prosince, se v noci z neděle na pondělí objevila další ukázka, která zobrazuje trojici hlavních postav – Jona Snowa, Sansu Stark a Aryu Stark – procházející kryptou v Zimohradu, kde spatří tři sochy se svojí podobou. To, co se stane dále, již nechceme v rámci možných spoilerů prozrazovat, proto se raději podívejte na ukázku sami:

O poslední sérii toho obecně moc známo není, prozatím pouze víme, že bude obsahovat, stejně jako sedmá série, pouhých 6 dílů, které pravděpodobně délkou nepřesáhnou 60 minut. Dlouhá pauza mezi sedmou a osmou sérii, kterou oznámilo HBO v lednu minulého roku, nepotěšila množství fanoušků, ale i tak na seriál pravděpodobně nezanevřeli.

Pro připomenutí všech událostí v minulých dílech bude ovšem přeci jen lepší podívat se minimálně na celou předchozí sérii znovu, jelikož ta poslední bude na její události přímo navazovat. Spekuluje se zároveň o tom, zda seriál, který si mnohokrát hrál s účinkováním hlavních postav, vůbec může dopadnout dobře, ale na to si samozřejmě budeme muset ještě nějaký ten měsíc počkat. Níže se můžete podívat také na zmíněný teaser z prosince.

HBO lákalo na novou sérii Hry o trůny také při ukázce ze seriálu True Detective, jehož novou, v pořadí již třetí sérii, HBO začalo vysílat rovněž dnes v noci našeho času. V jeho hlavní roli se objevují herci Mahershala Ali a Stephen Dorff a poslední video ukazuje některé detaily z natáčení. A právě před premiérou třetí řady True Detective poprvé HBO odvysílalo také nejnovější trailer na Hru o trůny.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym