Vánoční dárky na poslední chvíli. Mall.cz je v Praze díky rozvozové službě Wolt doručí za 30 minut

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

wolt-kuryr-zima
0Zobrazit komentáře

S unikátní spoluprací do předvánočního shonu a honby za posledními dárky naskakují druhý největší český e-shop Mall.cz a finská rozvozová služba Wolt, která od léta funguje v Praze. Od středy 19. 12. spouští tyto dvě firmy pilotní projekt na doručení dárků na poslední chvíli, kdy vám kurýr Woltu doručí za pár desítek minut ty nejoblíbenější dárky z nabídky Mall.cz.

Wolt přitom běžně jako kurýrní služba rozvážející balíky vůbec neslouží. Finský startup do Česka přišel jako konkurence Dáme jídlo nebo Uberu, jelikož se specializuje na rychlý rozvoz jídel z pražských restaurací. Právě kvůli důrazu na co nejrychlejší doručení si ho však nyní pro svůj pilotní projekt vyhlédla mezi tuzemskými e-shopy, spadající do skupiny Mall Group, a chce vedle jídla velmi rychle doručit i vánoční dárky.

wolt-mall-web1

„Považujeme za logické spojit se se službou, která to dokáže za pouhých 30 minut od objednání. Lidé často řeší dárky na poslední chvíli, typicky ve chvíli, kdy například zjistí, že zapomněli drobnost pro přátele. Právě pro ně je pilotní provoz určený,“ říká Igor Matejov, Chief Commercial Officer v Mall Group.

V aplikaci Wolt tak nyní vedle desítek různých restaurací najdete také speciální vánoční nabídku Mallu, ve které jsou populární produkty jako mobilní telefony, kamery, kuchyňské potřeby, ale také hračky nebo nářadí. Všechny tyto předměty si v aplikaci můžete objednat stejně jako jídlo a kurýři Woltu vám ho již za pár desítek minut dovezou. Připojit k tomu navíc můžete i oběd nebo večeři a spojit tak příjemné s užitečným.

alza-vydej-top

Přečtěte si takéČeské e-shopy trhají rekordy. Za jediný den Češi na internetu poprvé utratili přes 1 miliardu korunČeské e-shopy trhají rekordy. Za jediný den Češi na internetu poprvé utratili přes 1 miliardu korun

Rozvoz jídel a tedy i dárků v současnosti Wolt zajišťuje na Praze 1, na Vinohradech, v Holešovicích včetně Letné, v Karlíně, na Praze 6 a v částech Žižkova, Vršovic, Smíchova a Nuslí. Objednávat je dárky možné až do neděle 23. prosince.

wolt-mall-mobile

„Láká nás vyzkoušet projekt, kdy využijeme možností aplikace a kromě jídla si tak lidé budou moct přes Wolt objednat také vánoční dárky. Mít jeden ze čtyř desítek oblíbených produktů doma za 30 minut je myslím v předvánočním shonu opravdová pomoc,” říká David Krátký, marketingový ředitel Woltu pro Českou republiku.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym