Superhrdinové Marvelu vrátí útok v dubnu 2019. Podívejte se na první trailer Avengers: Endgame

Filip HouskaFilip Houska

avengers-endgame

Foto. Falcon

Robert Downey Jr. jako Iron Man v Avengers: Endgame

0Zobrazit komentáře

Od premiéry třetího dílu epické filmové série z komiksového světa Avengerů pod názvem Avengers: Infinity War uplnylo již téměř osm měsíců a snad všichni, kteří tuto zásadní epizodu viděli, museli být ve vysokém očekávání, kdy Marvel vyrukuje s dalším pokračovaní. A to dnešním dnem kultovní komiksové vydavatelství, vlastněné zábavním gigantem Disney, odhaluje.

Marvel se rozhodl všem fanouškům svého superhrdinskému týmu nadělit předčasný dárek k Vánocům a oficiálně odpálil první teaser trailer ke čtvrté epizodě, kterou pojmenoval Avengers: Endgame. Ta bude přímo navazovat na přelomové události, které se odehrály v Infinity War, a hned podle přibližně 2,5minutové ukázky lze poznat, že půjde o velkou podívanou.

Trailer je naladěn do atmosféry, kterou by každý divák předchozího dílu očekával a která by se ve zkratce dala definovat třemi slovy: temnota, zmar a beznaděj. Thanosovy činy totiž na celém světě zanechaly velké následky, jež se promítly i do života samotných Avengerů. I proto se premiérová ukázka soustředí zejména na bezmocného Iron Mana a Kapitána Ameriku s Black Widow, kteří plánují vzít osud do svých rukou

Velkým překvapením je i výskyt Hawkeye, jenž se v Infinity War vůbec neobjevil, ve zcela nové výzbroji, která se skládá z nového obleku a katany (namísto luku). Režisérské duo bratrů Russoových tak z Hawkeye chce pravděpodobně udělat další klíčovou postavu, která se bude chtít pomstít za vše, co Thanos udělal.

Americká premiéra tohoto velkofilmu, který bude zcela jistě opět trhat rekordy v návštěvnosti, je stanovena na 26. dubna 2019, tedy o osm dní dříve, než bylo v původním plánu. V podobném termínu by měla zamířit také do českých kin.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym