Online supermarket Rohlik.cz začíná prodávat vyhlášený chléb z karlínské Esky od Ambiente

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

eska-ambiente
0Zobrazit komentáře

Online supermarket Rohlik.cz zahajuje spolupráci s další vyhlášenou pražskou pekárnou. Je to jen pár týdnů, co si mohou zákazníci objednávat online pečivo z oblíbeného Antonínova pekařství, a Rohlik.cz Tomáše Čupra jim nyní nabízí další populární produkt. Stává se exkluzivním prodejcem vyhlášeného chleba z karlínské pekárny Eska, která patří do sítě Ambiente.

O podobné běžně populární produkty je podle Rohlíku obrovský zájem, a tak se Eska zařazuje po bok zmíněného Antonínova Pekařství, Pekárny Kabát nebo Merhautova pekařství, kde lidé v Praze rádi nakupují, ale až dosud neměli možnost, jak si pečivo objednávat online. Od začátku prosince je na Rohlik.cz dostupný také vyhlášený chleba z Esky, kterou před třemi lety otevřel v Karlíně zakladatel sítě restaurací Ambiente Tomáš Karpíšek.

rohlik.cz-pekarna

„Zařadit do prodeje pečivo z Esky jsme se rozhodli poté, co nás na Rohlíku velmi příjemně překvapil velký zájem o výrobky z Antonínova pekařství. Hned první den jsme všechno pečivo vyprodali během pouhých dvou hodin. Od té doby denně vyprodáme všechny chleby, rohlíky i koláče. Minulý týden jsme proto zásoby chlebů navýšili, abychom lépe pokryli poptávku. Věříme, že chleba z Esky vyvolá obdobný ohlas,“ říká marketingový ředitel Rohlik.cz Rostislav Brzobohatý.

Nejlepší pekárna v Praze

Právě chlebem je karlínská Eska po celé metropoli proslulá. V pekárně, která se nachází naproti Foru Karlín a je propojená s vlastní kavárnou a restaurací, ho vyrábí z třífázového kvasu, žitné a pšeničné mouky, vody a kmínu. Chléb se tu peče na bukovém dřevu, díky čemuž má vláčnou střídku a do tmava vypečenou křupavou kůrku. Samotnou mouku na něj pekaři Esky kupují v bio mlýně PRO-BIO.

filip-fingl-dame-jidlo

Přečtěte si takéČeská food delivery jednička Dáme jídlo má nového šéfa. Jana Matějů střídá Filip Fingl z Mall GroupČeská food delivery jednička Dáme jídlo má nového šéfa. Jana Matějů střídá Filip Fingl z Mall Group

To se pak pochopitelně odráží i na ceně, kdy jeden 800gramový Eska Chleba stojí 80 korun. Na Rohlíku bude k dostání vždy od neděle do středy, přičemž na sklad je distribuován čerstvý dvakrát denně.

„Z prodejních čísel vidíme, že o poctivé pečivo z kvalitních ingrediencí z lokálních pekáren je velký zájem. Naším cílem je mít nejlepší pekárnu v Praze a v okolí. A věříme, že díky tomu se k nám naši zákazníci budou pro své oblíbené pečivo vracet každý den,“ dodává Rostislav Brzobohatý.

eska-chleba

Vyhlášený chléb z Esky

Diskuze (0)

Novinka

Anonym