Podívejte se do stylových kanceláří Booking.com v indické Bombaji

Michal PtáčekMichal Ptáček

booking-mumbai-office-1

Lobby

0Zobrazit komentáře

Technologická společnost Booking.com provozující jeden z nejpopulárnějších portálů na rezervaci ubytování po celém světě, nedávno v indické Bombaji otevřela nové kanceláře o rozloze 882 metrů čtverečních. Interiér prostoru si vzalo na starost americké architektonické studio M Moser Associates a s jejich svolením vám představujeme finální výsledek.

„Hlavním požadavkem Booking.com bylo vytvořit prostor, který by zachytil podstatu místní indické kultury a povzbuzoval sociální interakci mezi všemi zaměstnanci na pracovišti. Kancelářský prostor, který se nachází v centrální části Bombaje, je rozdělen do několika tématických zón, které znázorňují historické a kulturní složky tohoto města. Návštěvníky jako první uvítá recepce, vyhotovená ve stylu klasického pouličního trhu, kterou zdobí pro Indii typická rikša vozítko.

Jednotlivé části kanceláře jsou poté osazeny lodními kontejnery, které se v posledních letech v Bombaji používají mimo jiné také jako řešení pro neustále rostoucí počet obyvatel ve městě a zároveň vzhledem k charakteru firmy čerpají inspiraci z cestovních destinací z celého světa. Malé jednací místnosti jsou zase vyzdobeny fotografiemi, které zaměstnanci společnosti pořídili během svých cest. Celý konstrukční proces včetně stavby a interiérového designu zabral ve výsledku 60 dní“, říká architektonické studio M Moser Associates

Lokalita: Bombaji, Indie
Datum dokončení: 2017/2018
Velikost: 882 m2
Design: M Moser Associates
Fotky: Purnesh Dev Nikhanj

booking-mumbai-office-1

Lobby

booking-mumbai-office-2

Logo

booking-mumbai-office-3

Open-space kanceláře

booking-mumbai-office-4

Phone booth

booking-mumbai-office-5

Chodba

booking-mumbai-office-6

Open-space kanceláře

booking-mumbai-office-7

Breakout zóna

booking-mumbai-office-8

Kuchyně

booking-mumbai-office-9

Kuchyně

booking-mumbai-office-10

Jednačka

booking-mumbai-office-11

Jednačka

booking-mumbai-office-12

Toaleta

Diskuze (0)

Novinka

Anonym