Podívejte se do nového sídla fintech startupu Revolut v Londýně

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Britský fintech startup Revolut v současnosti bezesporu patří k nejžhavějším želízkům na globálním bankovním trhu. Tato čistě digitální banka díky kombinaci vlastních platebních karet a mobilní aplikace umožňuje zákazníkům provádět zdarma tuzemské i mezinárodní převody, platit kryptoměnami, směňovat za výhodných kurzů peníze v desítkách měn a všechny platby a úkony následně z mobilu přehledně analyzovat.

Rostoucí obliba startupu, který od května tohoto roku působí oficiálně i na českém trhu, se projevuje nejen na rostoucím počtu klientů, který by měl tento rok překonat hranici 3 milionů, ale i na rozšiřujícím se týmu lidí, kteří na bance nové generace, jak Revolut mnozí nazývají (byť zatím technicky Revolut stále oficiálně bankou není), pracují. V důsledku toho se tento fintechový startup nedávno přestěhoval do nového sídla v londýnské čtvrti Canary Wharf a my vám nyní s jeho svolením umožňujeme nahlédnout dovnitř.

„Kanceláře jsou vyhotoveny v moderním italském stylu, kterému dominují surové, zároveň však sofistikované prvky. Základem prostoru je černobílá paleta barev, nábytek a doplňky jsou naopak pro větší kontrast co nejvíce barevné. Pro lehký industriální nádech jsme ponechali otevřené stropy bez podhledů a zároveň napříč prostorem implementovali několik neonových značek a světel. Další výrazným prvkem prostoru jsou ocelová okna od známého britského výrobce Crittall, velká breakout zóna, sloužící jako místo pro různé akce nebo zábavu, modulární nábytek a velká kafeterie se snídaňovým barem,“ říká architektonické studio Thirdway, které mělo celou konstrukci na starosti.

Lokalita: Canary Wharf – Londýn, Anglie
Datum dokončení: 2018
Velikost: 2,043 m²
Architektura: Thirdway

revolut-office-london-5

Lobby

revolut-office-london-2

Recepce

revolut-office-london-1

Breakout zóna

revolut-office-london-6

Breakout zóna

revolut-office-london-7

Open space kanceláře

revolut-office-london-4

Kuchyně

revolut-office-london-3

Kuchyně

revolut-office-london-8

Nové londýnské sídlo Revolutu

Diskuze (0)

Novinka

Anonym