KPMG otevřelo v Praze na Florenci nové moderní kanceláře. Podívejte se dovnitř

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Společnost KPMG, která poskytuje služby v oblasti auditu, daní a poradenství a společně s konkurenčním Deloitte, Ernst & Young (EY) a PricewaterhouseCoopers patří do takzvané velké auditorské čtyřky, je od roku 1990 aktivní i na českém trhu, kdy v Praze otevřela svoji první lokální kancelář. Právě pražská pobočka zahraniční společnosti, která celosvětově zaměstnává okolo 189 tisíc lidí, se nyní stala cílem zhruba 12 měsíců trvající rekonstrukce, během níž byl prostor o ploše 10 000 metrů čtverečních kompletně zmodernizován.

Podívejte se na finální výsledek, který ukazuje že důraz na designové kanceláře a pracovní prostředí už není pouze záležitostí nových technologických firem a startupů, ale také hráčů z tradičnějšího prostředí.

„Během 12 měsíců stavby prošlo masivní úpravou více než 10 000 metrů čtverečních kancelářských prostor. Zásadně se zmodernizovalo pracovní prostředí, jednotlivá patra nově propojilo centrální schodiště. Každé poschodí získalo prostory pro neformální setkávání zaměstnanců. Významně jsme také investovali do vzniku nové klientské zóny s ojedinělým výhledem na centrum Prahy. Celkem pak bylo z budovy vystěhováno na 520 tun materiálu,“ říká KPMG.

Lokalita: Florenc – Praha, Česká republika
Datum dokončení: 2018
Velikost: 10 000 m2
Architekt: S.H.S architekti

kpmg-praha-kancelare-10

Recepce

kpmg-praha-kancelare-1

Breakout zóna

kpmg-praha-kancelare-4

Kavárna/bar

kpmg-praha-kancelare-2

Open-space kanceláře

kpmg-praha-kancelare-3

Koridor

kpmg-praha-kancelare-5

Kuchyně

kpmg-praha-kancelare-6

Relaxační zóna

kpmg-praha-kancelare-7

Schodiště

kpmg-praha-kancelare-8

Jednací místnost

kpmg-praha-kancelare-9

Kuchyně

Diskuze (0)

Novinka

Anonym