Ve Spojených státech se otevírá skutečný obchod Kwik-E-Mart z populárního seriálu Simpsonovi

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

Kwik-E-Mart_simpsonovi
0Zobrazit komentáře

Fanoušci kultovního seriálu Simpsonovi nejen z východního pobřeží Spojených států mají novou atrakci. Na Myrtle Beach v Jižní Karolíně otevřel brány nový obchod s názvem Kwik-E-Mart. Jedná se o věrnou kopii samoobsluhy ze seriálu Simpsonovi, která patřila Indovi Apuovi. V opravdovém Kwik-E-Martu si mohou zákazníci nakoupit mnoho seriálových předmětů a pochutin.

Jedná se o první zcela fungující Kwik-E-Mart na světě a na Myrtle Beach se otevřel jako předvoj nové atrakce The Simpsons 4D, která spolu se zmíněným obchodem nabídne ještě kinosál Aztec Theater, rovněž známé z populárního kresleného seriálu, jež se otevře do konce roku.

Prozatím si mohou zákazníci v Kwik-E-Martu nakoupit všechno, na čem si často pochutnával například hlavní hrdina Homer Simpson. V obchodu na Myrtle Beach najdete legendární obří koblihy, Buzz Colu nebo šest druhů sirupovité dobroty Squishee. Vedle různých pochoutek jsou pak v nabídce samozřejmě také suvenýry s dalšími postavami jako Bart, Marge, Lisa a Maggie Simpsonovi a mnoha dalšími.

Simpsonovi-kwikemart1

Takto vypadá Kwik-E-Mart v seriálu Simpsonovi

Na dokonalém převedení seriálového Kwik-E-Martu do reálného života strávili tvůrci čtyři roky a Myrtle Beach v Jižní Karolíně je podle nich skvělým místem, kam by i sama rodinka Simpsonových jezdila na dovolenou.

„Otevření tohoto zážitku je výsledek mnoha let vášnivé snahy přenést Simpsonovi za hranice obrazovky. Vytváříme sérii nezapomenutelných momentů, které jsou napříč celou atrakcí obohacené o ohromné detaily, aby se tu návštěvníci cítili jako součást celého univerza,“ uvedl pro Lonely Planet Michael Needham, zakladatel a CEO firmy SimEx-Iwerks Entertainment, která za projektem stojí.

tramvaj-praha-litacka2

Přečtěte si takéPraha spouští nový dopravní systém PID Lítačka. Od pondělí bude možné nahrát kupóny přes e-shopPraha spouští nový dopravní systém PID Lítačka. Od pondělí bude možné nahrát kupóny přes e-shop

Simpsonovi jsou s více než 600 epizodami nejdéle běžícím animovaným seriálem v historii, právě se připravuje už 30. série a i proto patří celý seriál k nejznámějším značkám na světě, a to napříč generacemi. Což ostatně potvrdila i první návštěva v nově otevřeném Kwik-E-Martu.

„Byli to čtyřiašedesátiletá babička, její syn a snacha a jejich tři děti, kteří se pořád dohadovali o tom, kdo je větší fanoušek. Vidět tři generace, jak prochází dveřmi a všichni milují Simpsonovi, o čem jiném to můžete říct?“ prozradil pro WBTW se Mark Cornell, senior viceprezident vývoje atrakcí v SimEx-Iwerks Entertainment.

Foto: SimEx-Iwerks Entertainment

Diskuze (0)

Novinka

Anonym