V Praze se za pár týdnů na internetové konferenci WebExpo představí inženýři z Facebooku, Twitteru nebo Adobe

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Už za přibližně 4 týdny, konkrétně 21. až 23. září proběhne v Praze tradiční technologická konference WebExpo, na které se tak jako loni představí více než 60 osobností z globální internetové a byznysové scény. Vývojáře, designéry, marketéry, geeky a nebo prostě jen fanoušky IT čekají témata, která mění současný internet. Na místě se tak budou probírat kryptoměny, IoT, strojové učení nebo umělá inteligence, to vše podané v širším kontextu srozumitelnou formou tak, aby si i méně zkušený člověk v daném oboru přišel na své.

Mezi potvrzenými přednášejícími najdeme osobnosti jako designérku Val Head z Adobe, šéfa produktového designu Twitteru Dana Saffera, produktovou designérku Facebooku Diamond Ho, ředitele UX v Googlu Riche Fulchera nebo inženýra Googlu Behsada Behzadiho. Nezapomnělo se ale samozřejmě ani na české přednášející, mezi kterými se objeví například Janek Rubeš ze Seznamu/Streamu nebo David Pavlík z českého startupu Kiwi.com, který dříve působil jako inženýr ve vesmírném startupu SpaceX Elona Muska.

foto

Přečtěte si takéČeský startup ShipMonk se umístil na 29. místě z pěti tisíc nejrychleji rostoucích firem v USAČeský startup ShipMonk se umístil na 29. místě z pěti tisíc nejrychleji rostoucích firem v USA

O zajímavá témata a přednášky tak pravděpodobně nebude nouze, ostatně například Bartlomiej Rozbicki bude mluvit o virtuální realitě v byznysu, designérka Diamond Ho zase prozradí něco o tom, jak designéři Facebooku uvažují během tvorby svých produktů pro více než 2 miliardy uživatelů.

webexpo-mm

WebExpo letos láká na zajímavou plejádu řečníků

Zřejmě největší změnu pak tento ročník přinese ve změně oficiálního jazyka. Všechny přednášky totiž letos proběhnou v angličtině.

WebExpo, které bude probíhat souběžně na 4 stagích, odstartuje 21. září v 9:50 hodin ve velkém sálu pražské Lucerny a následující den okolo 6. hodiny odpoledne oficiální program konference na stejném místě zakončí její šéfka Šárka Strossová. V neděli 23. září následně ještě program doplní workshopová část a CzechCrunch bude samozřejmě podobně jako loni u toho.

Lístky můžete zakoupit zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym