S touto stavitelskou sadou mohou vaše děti získat superschopnosti komiksových hrdinů Marvelu

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

av1
0Zobrazit komentáře

Mít superschopnosti jako Iron Man, Hulk nebo Ant-Man, to je sen nejednoho dítěte a často i dospělých, kteří hltají filmy z marvelovského univerza. Firma LittleBits nyní představila stavitelskou sadu, díky které si právě tyto schopnosti můžete snadno naprogramovat. A ještě se při tom něco naučit, tedy především vaše děti.

LittleBits se spojili právě s Marvelem a vytvořili speciální sadu nazvanou Avengers Hero Inventor Kit, v níž najdete devět barevných, programovatelných součástek, které spolu díky magnetům jednoduše kombinujete. Spojování navíc probíhá uvnitř speciální paže, jakou má Iron Man, což všemu dodává superhrdinský punc.

Malibu_Back_All_Transparent_v1-0-1200×750

S touto paží pak mají děti a všichni další komiksoví nadšenci plno možností. Spolu s Avengers Hero Inventor Kit vydávají LittleBits také mobilní aplikaci, se kterou můžete provádět až 18 různých aktivit. Každá se točí kolem konkrétních různě barevných dílů, jež jsou pro změnu propojené vždy s určitou postavou z marvelovského univerza.

Ant-Man a Wasp učí prostřednictvím akcelerometru o rychlosti a pohybu, Hulk si hraje se zvukem a Iron Man zase využívá svítící LED matici. Černá vdova operuje se světlem, které se automaticky rozsvěcí, když je tma, a Black Panther se Shuri zasvětí do základů kódování. Avengers Hero Inventor Kit tak dokáže zábavnou formou i vzdělávat.

little

LittleBits s takovou sadou, která je inspirována filmovými či komiksovými hrdiny, nepřichází poprvé. Navazují na loňský úspěšný Droid Inventor Kit, který děti učil poznávat technologie pro změnu prostřednictvím robota R2-D2 ze Star Wars. Nový Avengers Hero Inventor Kit se začne prodávat 24. srpna a již nyní je možné ho předobjednat.

avkids

V americkém e-shopu stojí 150 dolarů a poštovné do České republiky vyjde na dalších 70 dolarů, dohromady tedy necelých 4 900 korun. V České republice se sada oficiálně prodávat nebude, nejblíže bude k dostání v Německu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym