Prima se spojila s LetenkyLevne.cz a bude prodávat letenky

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

prima
0Zobrazit komentáře

Až si budete příště kupovat letenku, budete moci využít nový portál PrimaGo.cz, který spustila mediální skupina Prima. Ta hledá způsoby, jak vedle televize a dalších mediálních aktivit získávat nové příjmy, a pro portál, který nabízí letenky za garantované ceny do celého světa, se spojila se společností WEB SHOP FLY. Ta již provozuje vlastní web Letenkylevne.cz.

Když si otevřete oba dva weby – LetenkyLevne.cz a PrimaGo.cz –, zjistíte, že jsou prakticky totožné a liší se jen hlavička. To proto, že běží na stejné technologické platformě a oba provozuje zmíněná firma WEB SHOP FLY. Její CEO Vít Rosberg nicméně ujišťuje, že do budoucna se obě služby odliší.

„Spojení LetenkyLevne.cz a PrimaGO.cz je pouze technologické a počítáme s tím, že do budoucna se bude produkt významně rozcházet jak v oblasti nabídky, tak i funkcionalit,“ uvedl pro CzechCrunch Rosberg. Prozatím však o obou portálech platí to, co před pár měsíci, kdy byly spuštěny LetenkyLevne.cz.

primago-web

Vyhledávač LetenkyLevne.cz se zaměřuje exkluzivně na českého klienta a s téměř stoprocentní přesností konečné ceny a dostupnosti letu nabízí skutečně nejvýhodnější letenky. Nejedná se však nutně o nejnižší cenu, protože důraz je kladen také na komfort a preference každého klienta, vždy dle jeho výběru. To samé nyní uživatelé najdou také na PrimaGo.cz.

„Naším dlouhodobým cílem je, aby lidé vnímali značku Prima jako rodinnou a přátelskou a také jako synonymum pro zážitky a zábavu, a to nejen prostřednictvím televizní obrazovky. Cestování a poznávání nových míst tyto parametry pomáhá výborně naplňovat. PrimaGo.cz je inspirací pro všechny, kdo chtějí vycestovat ať už s rodinou na dovolenou nebo chtějí objevovat exotické destinace či jen podniknout krátký výlet,“ uvádí Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

krpyto10

Přečtěte si takéPraha má nejvyšší počet míst na světě, které přijímají mezi platbami kryptoměnu bitcoinPraha má nejvyšší počet míst na světě, které přijímají mezi platbami kryptoměnu bitcoin

Cestovatelé tak najdou na PrimaGo.cz nejen samotné letenky, ale také inspiraci, kam letět na výlet či dovolenou. Hledat můžete podle preferencí jako pláž, památky, párty, sport, turistika, nákupy nebo gastronomie, k tomu přidáte termín a světadíl a ihned dostanete nejlepší místa, kam za takovým zážitkem vycestovat.

vit-rosberg-web-shop-fly

Vít Rosberg, CEO WEB SHOP FLY

„Spojení naší unikátní platformy zaměřenou na zážitky a hlavně jednoduché hledání letenek po celém světě a dlouhodobým cílem Prima TV, aby lidé vnímali značku Prima jako rodinnou a přátelskou a také jako synonymum pro zážitky a zábavu, je ideální,“ je přesvědčen Vít Rosberg. Ten ostatně se svou společností WEB SHOP FLY má se zážitkovým portálem, který vyhledává letenky a doporučuje dovolené, zkušenost. Loni na podzim spustil službu Trip.market, která nyní, jak prozradil pro CzechCrunch, zůstane jako brand pro zahraniční expanzi.

Rozšiřovat se ale nadále budou také LetenkyLevne.cz a PrimaGo.cz. „Aktuálně připravujeme další služby, které nikdo v této branži nenabízí,“ hlásí Rosberg. Pro svůj vyhledávač, který jde v České republice například proti úspěšnému brněnskému startupu Kiwi.com, má silné partnery – rovněž populární Skyscanner a Amadeus, což je globální technologický hráč v oblasti turismu. Právě díky nim se Rosbergovy služby dostanou denně k nejaktuálnější nabídce desítek milionů letů z České republiky.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym