James Cameron a spol. zveřejnili první upoutávku z nového Terminátora s legendární Sarah Connor

Michal PtáčekMichal Ptáček

terminator
0Zobrazit komentáře

Pokud patříte k fanouškům kultovního filmu Terminátor, zejména pak prvních dvou dílů, pravděpodobně vaší pozornosti neunikla informace, že jeho originální tvůrce James Cameron chystá další díl. Ten by měl kompletně ignorovat mezi skalními fanoušky nepopulární snímky Terminator SalvationTerminator Genisys a také Terminátor 3: Vzpoura strojů a naopak navázat na dodnes nepřekonaný druhý díl Terminátor 2: Den zúčtování z roku 1991.

Právě návrat ke kořenům je to, na co chce Cameron z pozice producenta navázat, a pomoci mu k tomu má z pozice režiséra Tim Miller, do jehož portfolia patří například populární snímek Deadpool.

Že je natáčení filmu v plném proudu, potvrzuje i první obrázkový teaser, který k filmu Cameron a spol. před pár hodinami zveřejnili. Na oficiálním Twitter účtu nového Terminátora se totiž objevila fotka přímo z filmu, na které jsou zobrazeny tři hlavní hrdinky, v čele s legendární Sarah Connor. Právě ta se do Terminátora po dlouhé pauze vrací a tak jako v prvním a druhém díle ji ztvární herečka Linda Hamilton. Na fotce ji dále doplňují herečky Mackenzie Davis a Natalia Reyes.

Na své si každopádně přijdou i fanoušci Arnolda Schwarzeneggera, který se má v připravovaném snímku rovněž objevit. Zda to bude ve formě speciálních CGI efektů, nebo zda si v novém Terminátorovi opravdu zahraje, však prozatím tvůrci neprozradili. CGI efekty, snížení surovosti a vyumělkovanost jsou věci, kterých se fanoušci prvních dvou dílů bojí nejvíce.

strv22

Přečtěte si takéČeští STRV vytvoří za více než 6 milionů Kč novou platformu pro populární kryptoměnu DashČeští STRV vytvoří za více než 6 milionů Kč novou platformu pro populární kryptoměnu Dash

Právě zmíněný Terminator Salvation a Terminator Genisys jich totiž obsahovaly, ve snaze přiblížit sérii i mladším divákům, opravdu velké množství a s původními Terminátory neměly příliš mnoho společného. Nutno říct, že zveřejněný teaser v tomto směru skalní fanoušky zatím příliš neuklidnil. Velká část z nich totiž tvrdí, že upoutávka vypadá jako z béčkového televizního seriálu nebo parodie.

To, jak nový Terminátor nakonec dopadne, se každopádně dozvíme už brzy. Terminátor 6 totiž do kin zamíří 22. listopadu 2019.

Kultovní druhý díl Terminátora s herečkou Lindou Hamilton v hlavní roli.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym