Filip Horký se stal novým šéfem televizního zpravodajství Seznamu

Michal PtáčekMichal Ptáček

filiphorky

Foto: Archiv Filipa Horkého

Novinář Filip Horký

0Zobrazit komentáře

Je tomu přibližně rok, co novinář Filip Horký ukončil své působení v internetovém projektu DVTV Daniely Drtinové a Martina Veselovského, po jejichž boku se bezpochyby vypracoval v jednoho z nejtalentovanějších českých novinářů této generace, aby zamířil na pozici krizového reportéra do redakce projektu Seznam Zprávy.

V projektu, za kterým stojí česká internetová jednička Seznam, si vzal následně prostřednictvím svého pořadu Obzor na starost tuzemské i zahraniční reportáže nejrůznějšího druhu. Od velkých reportáží z Bělověžského pralesa přes reportování od požáru pražského hotelu až po rozhovory s europoslanci.

Nyní přibližně po roce Horký v Seznamu významně upevňuje svůj vliv a stává se hlavním šéfem televizního zpravodajství. Informaci jako první přinesl server Lupa, kterému ji následně oficiálně potvrdil ředitel divize Zpravodajství a Televize Seznam Jakub Unger.

filiphorky

Přečtěte si takéFilip Horký: V Seznamu mám velkou volnost, člověk si ale nikdy nesmí myslet, že je dobrýFilip Horký: V Seznamu mám velkou volnost, člověk si ale nikdy nesmí myslet, že je dobrý

Nové rozhovory Lucie Výborné a Roberta Čásenského

Nejsou to každopádně jediné novinky, které zpravodajská a televizní sekce Seznamu v nejbližší chystá. Od pondělí do pátku bude totiž ze svého nového studia v prostorách pražské burzy vysílat nový pořad ze světa byznysu s názvem Studio Byznys. Na obrazovkách se ale objeví například i nový investigativně-reportážní cyklus Záhady Josefa Klímy nebo outdoorový pořad Lucie Výborné Extreme Interviews.

klima

Josef Klíma

Žurnalistický tým zpravodajství Seznamu zároveň rozšíří novinář a majitel investigativního magazínu Reportér, Robert Čásenský. Ten bude pro Seznam připravovat rozhovory s významnými osobnostmi českého byznysu.

„V rámci pořadu Výzva budu jednou měsíčně zpovídat některou ze zajímavých osobností velkého českého byznysu. Rozhovorů už jsem dělal nejspíše stovky, ale před kamerou to bude premiéra. Doufám, že to bude zajímavé pro hosty, pro mne a především pro diváky,“ říká Robert Čásenský.

Zbrusu nový pořad pak chystá Televize Seznam také pro sportovní fanoušky. V hlavním vysílacím čase se bude vysílat nová show v čele se sportovním šéfreportérem Luďkem Mádlem, Jiřím Hoškem a Jindřichem Šídlem, která nabídne jak živá vysílání, tak exkluzivní sportovní akce i zákulisí a velké hvězdy domácího i světového sportu.

byznys

Nové byznysové studio Seznamu

sportovni-show-seznam

Televize Seznam nabídne novou sportovní show

Diskuze (0)

Novinka

Anonym