CzechCrunch spouští AppleCrunch, online magazín o Applu

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Už přes 4 roky funguje na českém internetu server CzechCrunch, který nadšencům do startupů, technologií, byznysu, gadgetů a vědy přináší ty nejzajímavější informace z Česka i ze světa. V průběhu této relativně krátké doby se podařilo server na domácí scéně etablovat a získat opravdu věrné a rostoucí čtenářské publikum. Ostatně věřím, že zhruba 380 tisíc čtenářů, kteří každý měsíc CzechCrunch navštíví, mluví za vše (děkujeme! ?).

Jedním z témat, kterému se obsahově delší dobu věnujeme, je i technologická společnost Apple. Není to úplně náhoda, hned dva naši členové týmu, šéfredaktor Ondřej Holzman a jeho kolega Filip Houska, se totiž v minulosti z pozice šéfredaktora a redaktora podíleli na rozvoji oblíbeného serveru Jablíčkář a Apple témata začali postupně přinášet právě i na CzechCrunch.

I díky tomu jsme si ověřili, že o Apple obecně je mezi vámi čtenáři velký zájem a shodli se, že vzhledem k momentální situaci na trhu Apple médií v Česku dává smysl se tomuto tématu věnovat více dopodrobna. Ovšem bez toho, aniž bychom příliš odbornými články zatěžovali ty, kdo dění kolem giganta z Cupertina chtějí sledovat spíše jen okrajově.

Jsme proto rádi, že vám můžeme představit nové připravované online médium AppleCrunch, které se zaměří na detailní informace ze světa Applu, reportáže, design, rozhovory či guestposty od lidí z tuzemské i zahraniční Apple komunity. AppleCrunch se zároveň stane první vlaštovkou v novém směru CzechCrunche, pod jehož hlavičkou budeme na československém internetu budovat síť obsahových webů a vertikál na témata, která nás zajímají a baví.

AppleCrunch odstartuje už příští týden.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym